Γ' Εθνική

Τέλος και… επίσημα ο Κάμπος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη αποτελεί ο Πάουλο Κάμπος, ύστερα από το πρόβλημα που προέκυψε με το δίπλωμα προπονητή του Βραζιλιάνου.

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Πάουλο Κάμπος ανακοίνωσε η διοίκηση του Άρη.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό, οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν: «Η αναγκαστική αυτή απόφαση ελήφθη λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την απαγόρευση από την πλευρά της Ε.Π.Ο. βάσει του ισχύοντος κανονισμού της, ο οποίος απαγορεύει στον προπονητή μας κ. Κάμπος να εκτελέσει πλήρως τα καθήκοντά του ως προπονητής της ομάδας μας και να εισέρχεται με οποιαδήποτε ιδιότητα εντός του αγωνιστικού χώρου».

Η ανακοίνωση

Στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗ έγινε κοινή συνάντηση, στην οποία παρέστησαν από τη μια πλευρά ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗ, καθώς και άλλα μέλη της διοίκησης και από την άλλη ο Πάουλο Κάμπος μαζί με τον εκπρόσωπό του στην Ελλάδα.

Μετά από διεξοδική συζήτηση, η οποία έγινε σε πνεύμα απόλυτης κατανόησης και καλής προαίρεσης, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η αναγκαστική αυτή απόφαση ελήφθη λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την απαγόρευση από την πλευρά της Ε.Π.Ο. βάσει του ισχύοντος κανονισμού της, ο οποίος απαγορεύει στον προπονητή μας κ. Κάμπος να εκτελέσει πλήρως τα καθήκοντά του ως προπονητής της ομάδας μας και να εισέρχεται με οποιαδήποτε ιδιότητα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Από την πλευρά του Α.Σ. ΑΡΗ δηλώνεται ότι ο κ. Κάμπος χαίρει καθολικής εκτίμησης και σεβόμαστε απόλυτα το έργο του στην ομάδα μας.

Μετά από την αναγκαστική αυτή λύση της συνεργασίας, ο Πάουλο Κάμπος δηλώνει ότι ευχαριστεί δημόσια την ομάδα του ΑΡΗ για τις προσπάθειες που έκανε έστω και την τελευταία στιγμή να καταστεί δυνατό να παραμείνει προπονητής της ομάδας μας.

Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και ειδικά τη νέα διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία, η οποία διακόπτεται ανεξαρτήτως της βούλησης των δύο πλευρών.

Για τους ανθρώπους του Συλλόγου μας, ο Βραζιλιάνος τεχνικός παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός και δεν αποκλείεται μια μελλοντική συνεργασία μαζί του, όταν με το καλό τελειώσει επιτυχώς η προσπάθεια του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και η ομάδα μας επιτύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League.

Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή μας για τη μέχρι σήμερα προσπάθειά του στην επίτευξη του στόχου μας, αλλά οι λόγοι που συντρέχουν κάνουν την ανωτέρω απόφασή μας να φαντάζει μονόδρομος.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

** Σχετικά με το θέμα ανέκυψε θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου, σήμερα, Πέμπτη (22/01), στις 15:00, στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, στην οποία θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x