Stoiximan Super League

Τέλος ο Αθανασίου

Ξέμεινε από τερματοφύλακες ο Εργοτέλης, καθώς λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Βλάντιμιρ Στοίκοβιτς, αποτελεί παρελθόν και ο Γρηγόρης Αθανασίου.

Ύστερα από επτά χρόνια παραμονής στον Εργοτέλη, ο Γρηγόρης Αθανασίου θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Οι δυο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για να ανανεωθεί η συνεργασία τους, αλλά τελικά δεν τα βρήκαν, όπως είχε προϊδεάσει χθες ο Έλληνας τερματοφύλακας μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και επιβεβαίωσε σήμερα η ΠΑΕ.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του 30χρονου πορτιέρο φαίνεται πως έπαιξε και η μεταχείριση που έτυχε από τον σύλλογο τον περασμένο Ιανουάριο, όταν θέλησε να λύσει το συμβόλαιο του, όταν αποκτήθηκε ο Στοίκοβιτς, παρότι ήταν βασικός μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Πλέον, οι Κρητικοί έχουν ανάγκη την απόκτηση ενός παίκτη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, διότι ως γνωστόν έχει αποχαιρετήσει και ο Βλάντιμιρ Στοίκοβιτς. Πλέον, στο ρόστερ υπάρχουν μόνο δύο τερματοφύλακες, ο 25χρονος, Καβουσάκης και ο 22χρονος Δερμιτζάκης.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ


Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον τερματοφύλακα Γρηγόρη Αθανασίου.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γρηγόρη για όλα όσα προσέφερε στα επτά χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και βέβαια για την καθοριστική συμβολή του στην περσινή τεράστια προσπάθεια επιστροφής στη Super League.

Του ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία, καθώς και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x