Μόλις οχτώ μήνες κατάφερε να… στεριώσει στο «St James’ Park» και τη Νιουκάστλ ο Τζο Κινίαρ, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου.
Η θητεία του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη, αφού σε αυτό το διάστημα δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μια (!) μεταγραφή. Οι «καρακάξες» απέκτησαν μεν δύο ποδοσφαιριστές, αλλά δανεικούς (Ρεμί το καλοκαίρι και Ντε Γιονγκ τον Ιανουάριο), ενώ προχώρησαν στην πώληση του Γιοάν Καμπάιγ στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε με μια λιτή ανακοίνωση την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, χωρίς, όμως, να κάνει το παραμικρό σχόλιο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






