Γ' Εθνική

Τέλος ο Μπατίστα

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Ντάνιελ Μπατίστα από το Δ.Σ. του Περαμαϊκού και πλέον η ομάδα θα πορευτεί με τον Βασίλη Στασινόπουλο στον πάγκο.

Παρελθόν από τον πάγκο του Περαμαϊκού αποτελεί ο Ντανιέλ Μπατίστα. Η ομάδα έκανε δεκτή την παραίτηση του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ, αφού ο ίδιος για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ήδη πάντως βρέθηκε ο αντικαταστάτης του, που θα είναι ο Βασιλής Στασινόπουλος, ο οποίος θα ντεμπουτάρει την προσεχή Κυριακή απέναντι στον Ηλυσιακό.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Βασίλη Στασινόπουλου στο πόστο του προπονητή της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν. Τον καλωσορίζουμε θερμά και πάλι στην οικογένεια μας, της οποίας ούτως ή άλλως δεν έπαψε να είναι μέλος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Όσον αφορά στον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας κ. Ντανιέλ Μπατίστα, η παραίτηση του για προσωπικούς λόγους, έγινε δεκτή. Τον ευχαριστούμε γι αυτούς τους μήνες που συνεργαστήκαμε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Για τον Περαμαϊκό ο Ντάνιελ Μπατίστα θα παραμείνει πάντοτε ένας εξαιρετικός φίλος».

O νέος τεχνικός του συλλόγου, Βασίλης Στασινόπουλος δήλωσε: «Γυρίζω σε μια ομάδα που αγάπησα και αγαπήθηκα, έναν σύλλογο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ από τον Περαμαϊκό! Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και υπόσχομαι με σκληρή δουλειά και λιγοστά λόγια να κάνω το παν να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x