Stoiximan Super League

Μπουμσόνγκ… le fin

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Aκολουθούν και άλλοι.

Αποχωρεί μετά από τρία χρόνια από τον Παναθηναϊκό ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Το συμβόλαιο με τον 33χρονο Γάλλο αμυντικό λύθηκε κοινή συναινέσει και οι «πράσινοι» εξοικονομούν αρκετά χρήματα από τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας τους.

Ο «Μπουμ» είχε αποκτηθεί τον Ιούλιο του 2010 έναντι περίπου 750.000 ευρώ από τη Λιόν, αλλά πλην εξαιρέσεων δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα και φεύγει έχοντας 77 συμμετοχές και 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση που γράφει τον επίλογο στη συνεργασία του Μπουμσόνγκ με το «τριφύλλι».

Σειρά θα πάρουν οι υποθέσεις των Βελάσκες, Πίντο, Τοτσέ, Βιτόλο, Κουίνσι και Φορναρόλι, τα συμβόλαια των οποίων επίσης θα προσπαθήσουν να λύσουν οι «πράσινοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x