Γ' Εθνική

Τέλος ο Παναγόπουλος από τη Λάρισα

Λίγο μετά την πρώτη ήττα της Λάρισας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή των «βυσσινί».

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λάρισας αποτελεί ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός παραιτήθηκε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, η οποία ήταν και η πρώτη στη χρονιά.

Η αλήθεια είναι πως στη Λάρισα, τις τελευταίες ημέρες το κλίμα είναι… «περίεργο» με τις διοικητικές εξελίξεις να έχουν άμεσο αντίκτυπο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το επεισόδιο με τον γυμναστή, Κώστα Λιάπη, ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του πρώην προπονητή του Πανιωνίου.

«Ίσως το παιχνίδι και το αποτέλεσμα βοηθάει. Τι εννοώ βοηθάει: Εγώ από την πρώτη μέρα που έχω έρθει μιλάω για την επόμενη μέρα, Ούτε για 30 στα 30 έχω μιλήσει, ούτε για κάτι άλλο. Ξαναλέω, λοιπόν, ότι είναι προσωπική μου απόφαση να αποχωρήσω. Το λάθος μου, λοιπόν, αφού ρωτάτε είναι ότι ίσως θα έπρεπε να είχα αποχωρήσει νωρίτερα. Και θέλω να το κλείσω εδώ λέγοντας ότι – τελικά – η πραγματικότητα έχει μια μεγάλη ικανότητα. Σε φέρνει αντιμέτωπο και σου καταρρίπτει την όποια θετική διάθεση σκέψη, φιλοδοξία, όραμα έχεις. Κλείνω με αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ και ζητάω συγγνώμη εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος από όλο τον κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο, γιατί μιλάμε για ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι του οποίου δεν φανήκαμε αντάξιοι», ήταν τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου. Πλέον όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον της Λάρισας, το οποίο έδειχνε ιδιαίτερα θετικό, όμως τα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από την ομάδα της Θεσσαλίας είναι πολλά και… κατάμαυρα.

Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x