Super League 2

Τέλος ο Σούλης από τα Χανιά

Την επομένη του ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου (0-0), η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Που αποδίδεται το «διαζύγιο».

Δεν μακροημέρευσε στον πάγκο του ΑΟ Χανιά ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο Κρητικός σύλλογος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, υποστηρίζοντας ότι ήταν κάτι που είχε αποφασιστεί σε προηγούμενη συνάντηση μαζί του καθώς επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε Α.Ο. Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο. Οι λόγοι της αποχώρησης του από την ομάδα είναι οικογενειακοί και δεν του επιτρέπουν αυτή την περίοδο, να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μια συνάντηση με την διοίκηση όπου αποφασίστηκε από κοινού να λύσουν την συνεργασία τους.

Η οικογένεια του ΑΟ Χανιά, ευχαριστεί τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Προσωρινά στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο κ. Κυριάκος Γρηγοράκης, Χανιώτης προπονητής με συνεργάτη τον κ. Σταύρο Παπανδρέου».


Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Σούλη Παπαδόπουλου:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση, τους εργαζόμενους στην Π.Α.Ε και το φίλαθλο κοινό των Χανίων για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και τους εύχομαι να επιτύχουν τους στόχους τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x