Stoiximan Super League

Τέλος ο Στέφενς!

Υπήρχε «καπνός», μπήκε και φωτιά! Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εμφανώς απογοητευμένη απ’ την εικόνα με τον Εργοτέλη –όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον Στέφενς!

«Χώρισαν» οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς!

Τα τελευταία αποτελέσματα του «Δικεφάλου του βορρά» και κυρίως η εμφάνιση στον αγώνα με τον Εργοτέλη οδήγησαν τις δύο πλευρές στο κοινή συναινέσει διαζύγιο για το… κοινό καλό!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, υπήρχε έντονη απογοήτευση από τις εμφανίσεις του συλλόγου και αξίζει να τονιστεί πως κι ο Ολλανδός τεχνικός είχε καταλάβει πως… δεν πάει άλλο και συμφώνησε να μπει ένα τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών, μερικούς μήνες μετά την έναρξή της.

Μέχρι νεοτέρας, ο Γιώργος Γεωργιάδης αναλαμβάνει το... τιμόνι του ΠΑΟΚ και η αναζήτηση για τον διάδοχο του Στέφενς συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την εμφανή και παρατεταμένη αγωνιστική κρίση του τελευταίου διμήνου, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουμπ Στέφενς.

Ήταν μεγάλη μας επιθυμία να ευοδωθεί η συνεργασία με τον κ. Στέφενς και συνεργαστήκαμε στενά ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πλάνο του. Δυστυχώς, η εικόνα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και κρίνουμε την αλλαγή επιβεβλημένη ενόψει των κρισιμότατων αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο και την επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει.

Διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στον κ. Στέφενς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x