Stoiximan Super League

Τέλος ο Ζόρο

Αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ ο Μαρκ Ζόρο, καθώς λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. «Ελπίζω κάποια στιγμή να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας», ανέφερε ο Ιβοριανός αμυντικός.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών σχετικά με τον Μαρκ Ζόρο, καθώς «έσπασε» το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, το οποίο έληγε τον Ιούνιο του 2016. Ο 30χρονος στόπερ αποκτήθηκε το περυσινό καλοκαίρι και εδώ και κάποιο καιρό είχε δείξει τάσεις φυγής.

Για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα το θέμα είχε μπει στο «ψυγείο», αλλά εμφανίστηκε ομάδα από τη Γαλλία που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του -χωρίς να έχει γίνει γνωστό για ποια πρόκειται. Ο κρητικός σύλλογος και ο Μαρκ Ζόρο συμφώνησαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας να λύσουν τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, ανακοινώνει την κοινή λύση του συμβολαίου με τον Μάρκο Ζόρο. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την συνεργασία μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Ζόρο δήλωσε: «Ήταν τιμή για μένα που έπαιξα σε ένα τέτοιο μεγάλο club. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο που σε κάθε ματς ήταν συγκλονιστικός. Φεύγω αλλά ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας με τον ΟΦΗ να συναντηθούν ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x