Χάντμπολ

«Τέσσερα στα τέσσερα» η Ελλάδα

Νέα νίκη για την Εθνική Γυναικών μπιτς χάντμπολ με 2-0 επί της Σλοβενίας και πρωτιά στον όμιλο - Εύκολη νίκη για τους Άνδρες κόντρα στη Μάλτα.

Αποστολή στη Πεσκάρα
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου


Την πρώτη θέση του ομίλου εξασφάλισε και μαθηματικά η Εθνική Γυναικών μπιτς χάντμπολ μετά την 4η συνεχόμενη νίκη της με 2-0 σετ (12-9, 18-8) επί της Σλοβενίας.

inner

Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την 4η ομάδα του ομίλου στα ημιτελικά των 1ων Μεσογειακών Αγώνων Παραλίας, έχοντας σαφέστατο πλεονέκτημα. Πιθανότερη αντίπαλος της Ελλάδας για μια θέση στον τελικό είναι η Τυνησία, την οποία η Εθνική θα αντιμετωπίσει αύριο (11:50) για την φάση των ομίλων σε ένα αδιάφορο ματς.

ΕΛΛΑΔΑ- ΣΛΟΒΕΝΙΑ 2-0
ΕΛΛΑΣ (Μαρία Καραντώνη): Σ. Δημητρίου 2, Σκάρα 8, Ποιμενίδου 4, Παπαβασιλείου, Μάστακα 10, Μούρνου 2, Ράτσικα, Βασιλειάδου, Καλοϊδη, Α. Δημητρίου 4.

inner

Δεύτερη νίκη οι άνδρες
Η Εθνική ανδρών νωρίτερα επικράτησε της Μάλτας εύκολα με 2-0 σετ (19-8, 19-12). Αυτή ήταν η 2η νίκη για την Ελλάδα στον β΄όμιλο, η οποία θα δώσει σήμερα στις 22:50 το κρισιμότερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στην διοργάνωση κόντρα στην Τουρκία.

ΕΛΛΑΔΑ- ΜΑΛΤΑ 2-0
ΕΛΛΑΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Θεοδώρου 4, Ζήσης, Γεωργίου 1, Παπαδόπουλος 8, Μπουκοβίνας 2, Ακριδόπουλος 1, Βαλαβάνης 2, Κοτσαμαρίκογλου 12, Χαραλαμπίδης 4, Χαραλαμπάκης.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x