Ελλάδα

Τεστ… αναμνήσεων

Το πρώτο του πολύ δυνατό φιλικό δίνει απόψε ο Ολυμπιακός (18:00) απέναντι στην Αναντολού Εφές των Ίβκοβιτς, Αγγέλου και Περπέρογλου.

Καλά τα φιλικά στην Ιταλία, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα διεκδικήσει φέτος την επίτευξη των στόχων του απέναντι σε ομάδες επιπέδου Βενέτσια, Ολίμπια Λιουμπλιάνας και Φορλί.

Για το λόγο αυτό η συμμετοχή του στο τουρνουά «Gloria Cup», που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αντιμετωπίζεται ως το πρώτο crash test.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε στις 18:00 (Novasports 3) την Αναντολού Εφές των Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλη Αγγέλου και Στράτου Περπέρογλου στην Κωνσταντινούπολη, που θα φέρνει πάντα στο μυαλό μνήμες από τον άθλο του 2012. Η τουρκική ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά με Ντάριο Σάριτς, Νέναντ Κρστιτς, Στεφάν Λάσμε, Ντοντέι Ντρέιπερ και Ματ Τζάνινγκ και έχει φέτος μεγάλες φιλοδοξίες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τρεμέλ Ντάρντεν και Ιωάννη Παπαπέτρου, όπως επίσης και στον Βασίλη Μουράτο που έχει… σχολικές υποχρεώσεις. Ελλείψει των δύο πρώτων θα έχει ενδιαφέρον πώς θα καλυφθεί το κενό στη θέση «3», πέραν της προφανούς λύσης του Ματ Λοτζέσκι.

Οι αγώνες του τουρνουά θα μεταδοθούν από το Novasports 3. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 23/9
18:00 Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός
20:15 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας

Τετάρτη 24/9
18:00 Ουνικάχα Μάλαγα - Αναντολού Εφές
20:15 Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Πέμπτη 25/9
18:00 Ολυμπιακός - Ουνικάχα Μάλαγα
20:15 Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Παρασκευή 26/9
15:45 Αγώνας Κατάταξης (θέση 5-6)
18:00 Μικρός Τελικός
20:15 Τελικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x