Stoiximan Super League

Τεστ για τους νέους

Με τους δανεικούς που επέστρεψαν στου Ρέντη, αλλά και κάποιους «παλιούς», ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο σε φιλικό τον Πανιώνιο με τον Μίτσελ να θέλει να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Απ’ το… κόσκινο του Μίτσελ θα περάσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού που μέσα στη χρονιά είχαν δοθεί δανεικοί και επέστρεψαν πλέον στου Ρέντη για να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον τους.

Την Παρασκευή οι πρωταθλητές φιλοξενούν τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13:00) και ο Ισπανός τεχνικός θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει τις δυνατότητες όσων ανήκουν στο ερυθρόλευκο δυναμικό, αφού είναι δεδομένο πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξει μια λίστα με τους παίκτες που υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ανάμεσα λοιπόν σε όσους αγωνιστούν αύριο θα είναι οι Κολοβός, Διαμαντάκος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Τζανακάκης, Βλαχοδήμος, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, που μέχρι πρότινος έπαιρναν εμπειρίες στη Σούπερ Λίγκα με φανέλες άλλων ομάδων, αρκετοί νεαροί, αλλά και κάποιοι έμπειροι.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Εντινγκά δεν γυμνάστηκε, αφού έχει συμπτώματα κρυολογήματος, ο Βαλντέζ έκανε θεραπεία για το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Βέργος έκανε ατομικό.

Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Στρέζος, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Κολοβός, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σάλιακας, Σαβιόλα, Τζανακάκης, Τόρες, Βλαχοδήμος, Βούρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x