Στίβος

Τεστ για Τσάκωνα στη Μόσχα

Τον πρώτο του επίσημο αγώνα θα δώσει στο Challenge της Μόσχας ο Γιώργος Τσάκωνας, που επανήλθε απ’ τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Στη Πράγα ο Λυκούργος Τσάκωνας, στην Οστράβα ο Δουβαλίδης.

Την πρώτη του δοκιμασία για τη φετινή σεζόν θα περάσει ο Γιώργος Τσάκωνας, ο οποίος επανήλθε απ’ τον τραυματισμό του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του μήκους θα επανέλθει στους στίβους στο Challenge της Μόσχας (12/6), προκειμένου να τεστάρει την κατάστασή του σε έναν δυνατό αγώνα.

Στο μίτινγκ Σοτεβίλ θα τρέξει ο Λυκούργος Τσάκωνας με στόχο να βελτιώσει το χρόνο του στα 200μ. Ο 24χρονος σπρίντερ τερμάτισε στους αγώνες της Πράγας σε 20.59 και θέλει να βελτιώσει το 20.57 της Καλαμάτας.

Η Οστράβα είναι ο επόμενος σταθμός του Κώστα Δουβαλίδη, ο οποίος θα αναμετρηθεί με κορυφαίους αθλητές την Τρίτη (17/6) στο Golden Spike.

Συνεχίζοντας να έχει ψηλά τον πήχη ο Έλληνας θα επιδιώξει να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ (13.34), μετά το 13.44 που πέτυχε φέτος.

Μάλιστα, θα επιστρέψει απ’ την Τσεχία με τον Αντώνη Μάστορα, ο οποίος θα αγωνιστεί στο ύψος, προκειμένου να ενσωματωθούν μαζί στην ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Ταλίν.

Ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει και στο Αλίτους της Λιθουανίας, όπου οι Παναγιώτα Τσινοπούλου και Κατερίνα Θεοδωροπούλου θα συμμετάσχουν στα 20.000μ. βάδην.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x