Πόλο

Τέταρτη η Εθνική πόλο

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε 6-5 από το Μαυροβούνιο και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο «Σαμαρτζίδης Καπ».

Την τέταρτη θέση στο «Σαμαρτζίδης Καπ» κατέλαβε η Εθνική πόλο των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με ανανεωμένο πρόσωπο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν, ηττήθηκε 6-5 από το Μαυροβούνιο στο φινάλε του τουρνουά και δεν μπόρεσε να ανέβει στο… βάθρο.

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στην κακή τρίτη περίοδο που πραγματοποίησε η Ελλάδα, όταν το Μαυροβούνιο έτρεξε σερί 3-0 και έφτασε να προηγείται μέχρι και 5-1. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αντέδρασαν και μείωσαν σε 5-3, όμως και πάλι η ομάδα του Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς πήρε διαφορά τριών γκολ (6-3).

Δύο γκολ από τους Σολανάκη και Παπαναστασίου έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το 6-5, 74'' πριν τη λήξη, ωστόσο στη συνέχεια δεν υπήρξαν περαιτέρω... συγκινήσεις, με το Μαυροβούνιο να αντέχει στην ελληνική αντεπίθεση και να φτάνει στη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-0, 1-3, 3-1

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Καπότσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Φουντούλης, Παπαναστασίου 1, Ποντικέας, Σολανάκης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Δερβίσης 1, Χατζηγούλας, Ζερδεβάς.

Μαυροβούνιο (Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Κάντιτς, Μπργκούλιαν, Μπανίσεβιτς, Πόπαντιτς 2, Βίντοβιτς, Ντούρντιτς, Ντράσκοβιτς, Ουκρόπινα 1, Ράντοβιτς 1, Σπάιτς, Τσούσκοβιτς 1, Μούρισιτς 1, Σκεπάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x