Πόλο

Τέταρτη η Γλυφάδα

Την τέταρτη θέση στη γενική βαθμολογία του τουρνουά πόλο του Καϊρου πήρε η Γλυφάδα, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι κόντρα στην Κάποσβαρ, που κατέλαβε την πρώτη θέση.

Οι Μαγυάροι επικρατήσαν 15-9 του ΑΝΟΓ, σε ένα ματς που «στιγματίστηκε» από τις αποφάσεις του Αιγύπτιου διαιτητή.
Μάλιστα, στην τελευταία περίοδο με το σκορ στο 9-7 υπέρ των Μαγυάρων, το παιχνίδι ξέφυγε από τον έλεγχο του διαιτητή και απειλήθηκε σύρραξη μέσα στο νερό, όμως τα χειρότερα αποφεύχθησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ο ΑΝΟΓ χρεώθηκε με 18 αποβολές, από τις οποίες οι έξι από τον φουνταριστό, ενώ κέρδισε μόλις 9.


Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 4-3, 6-2

Σκόρερς ήταν οι: Κουλιεράκης 3, Φωτόπουλος 2, Σιράπογλου 1, Καζάζης 1, Χατζηγούλας 1 και Φουτρής 1


Ο Χατζηγούλας αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ του τουρνουά με 15 γκολ.


Η τελική κατάταξη:

1.Κάποσβαρ
2. Χελιόπολις
3. Βοϊβοντίνα
4. ΑΝΟΓ
5. Σλάβια
6. Αλ Καντίσια


Την ικανοποίησή του για την προετοιμασία εξέφρασε ο Δημήτρης Σελετόπουλος. «Ήταν μια πολύ καλή προετοιμασία, όσον αφορά στον ρυθμό και τη δύναμη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δω για πρώτη φορά πως έχουν "δέσει" μέχρι τώρα οι νέοι παίκτες με τους παλιότερους, ενώ χρησιμοποίησα και τους 15 και, μάλιστα, για αρκετή ώρα, κυρίως λόγω των τραυματισμών, αλλά και των συνεχών αποβολών που μας χρέωναν ασταμάτητα.

Αν εξαιρέσουμε την πολύ κακή διαιτησία, το τουρνουά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τα περισσότερα παιχνίδια να εξελίσσονται σε ντέρμπι.

Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας από εμάς. Η Βοϊβοντίνα ξεκινάει στις 4/10 στην Αδριατική Λίγκα. Η Κάποσβαρ, που φέτος έχει στόχο την εξάδα, τουλάχιστον, στο ουγγρικό πρωτάθλημα, ξεκινάει, επίσης, την ίδια ημερομηνία, η Σλάβια και η Χελιόπολις ξεκινούν στα μέσα Οκτώβρη το δικό τους πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x