Στίβος

Τετράδα στη Μόσχα

Από τη Μόσχα και το μίτινγκ «Ρώσικος Χειμώνας» θα ξεκινήσει η φετινή χρονιά στον κλειστό στίβο για τον Λούη Τσάτουμα την ερχόμενη Κυριακή.

Ο «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους στο Σόποτ θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τις καλές επιδόσεις και τα μεγάλα άλματα, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πράγας τον ερχόμενο Μάρτη.

Παρέα με τον Τσάτουμα θα αναχωρήσει την Παρασκευή για τη ρωσική πρωτεύουσα και ο Γιώργος Τσάκωνας, που θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, μετά το 7.38 στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τσάτουμα, στόχος σε πρώτη φάση είναι να ξεμπερδέψει με το όριο (7.95) και μία επίδοση πάνω από τα 8 μέτρα στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε θα ήταν επιθυμητή», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Βασιλικός, συμπληρώνοντας πως:

«Η προετοιμασία του Λούη έχει πάει μέχρι στιγμής καλά, παρά τα προβλήματα στο ΟΑΚΑ. Για τον Τσάκωνα, θα είναι ο δεύτερος αγώνας, δυστυχώς στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά δεν είχε καλή απόδοση, ίσως αυτό οφείλεται σε μια ίωση που πέρασε στις γιορτές. Τώρα, αρχίζει να ανακάμπτει και ελπίζω σε μια καλή εμφάνιση στον "Ρώσικο Χειμώνα". Εφόσον δεν γίνει η ημερίδα στις 8 του μήνα στο ΣΕΦ, η επόμενη εμφάνισή τους θα γίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα».

Μετά τα 2.20 στην ημερίδα του περασμένου Σαββάτου, ο Κώστας Μπανιώτης θα συνεχίσει τους αγώνες του στη Μόσχα, με στόχο το όριο συμμετοχής στο ύψος, ήτοι το 2.26 που θα τον οδηγήσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Για τη Μόσχα θα αναχωρήσει την Παρασκευή και η Έφη Κολοκυθά, ώστε να πραγματοποιήσει το φετινό ντεμπούτο της. Η πρωταθλήτρια του μήκους θα έχει την ευκαιρία να "κυνηγήσει" μια καλή επίδοση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x