Super League 2

«Θα ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα»

Σίγουρος πως είτε απευθείας, είτε μέσω πλέι οφ η Λάρισα θα πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τίμος Καβακάς.

Ο στόχος της Λάρισας είναι ένας. Η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα της επόμενης περιόδου. Και γι’ αυτόν θα παλέψουν μέχρι τέλους όλοι στην ομάδα, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τίμος Καβακάς.

Ο προπονητής των «βυσσινί» ξεκαθάρισε πως ακόμη κι αν η ομάδα του δεν καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα, θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στην μεγάλη κατηγορία μέσω των πλέι οφ, μια διαδικασία την οποία χαρακτήρισε «ψυχοφθόρα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην δυσκολία των παικτών του στην τελική προσπάθεια, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργούν, καθώς και στο προσεχές ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για την νίκη κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί μας δίνει την δυνατότητα να βρισκόμαστε κοντά στις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Σούπερ Λίγκα. Ήρθε σε πολύ κρίσιμο σημείο, αφού είχαμε να κερδίσουμε 4 αγώνες εντός έδρας».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Είναι ένα φαινόμενο που το έχουμε αντιμετωπίσει στα τελευταία 6-7 παιχνίδια κι όχι στην αρχή. Δημιουργούμε πολλές τελικές προσπάθειες, το πρόβλημα δεν είναι ομαδικό. Κι αυτό γιατί έρχονται πολύ παίκτες σε θέση γκολ. Είναι θέμα ηρεμίας και συγκέντρωσης. Φυσικά, δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι κι αυτό που λέω εγώ στους παίκτες μου είναι να μην αγχώνονται και να ευχαριστιούνται το παιχνίδι. Δεν είναι θέμα ικανότητας αν θα πετύχεις τέρμα από τα 3 μέτρα, αλλά θέμα συγκέντρωσης».

Για τον στόχο της Λάρισας: «Η Λάρισα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Football League, με πολύ κόσμο. Πάντα κατεβαίνουμε για την νίκη, αφού αυτό απαιτεί το όνομά του συλλόγου. Στόχος είναι να μείνουμε πάντα κοντά στην πρώτη τριάδα, να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα πλέι οφ ανόδου και να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα απευθείας. Φυσικά, δεν θα είναι αποτυχία αν δεν πλασαριστούμε σε μια εκ των τριών πρώτων θέσεων. Θεωρώ πως θα καταφέρουμε τον πρωταρχικό στόχο της απευθείας ανόδου. Με συγκέντρωση θα αποφύγουμε τα πλέι οφ, που είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Οι ομάδες που είναι από πάνω μας δεν έχουν κάνει ακόμη το ρεπό τους, έχουν σχετικά πιο δύσκολο πρόγραμμα. Αλλά θα δούμε…».

Για το προσεχές ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Είναι ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που πέρασε την κάμψη της ανώδυνα, χωρίς απώλειες. Δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει κάνει πολύ σημαντικές νίκες εκτός έδρας, γι’ αυτό και είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς. Το ίδιο, όμως ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Γιατί και εμείς έχουμε την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, δεν χάνουμε εύκολα και θα διεκδικήσουμε την νίκη για να πλησιάσουμε κι άλλο την κορυφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x