Betmasters

Θα βρει την άκρη της στην άμυνα του Παναθηναϊκού

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τον «άσο» της Ρεάλ Σοσιεδάδ απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων στο «Ανοέτα».

Οι ανεπίσημοι αγώνες αυτό το διάστημα είναι τεράστιος τζόγος, όμως σε κάποιους εξ αυτών υπάρχουν ορισμένες σταθερές. Ο Παναθηναϊκός έκανε το ταξίδι για το Σαν Σεμπαστιάν, ώστε ν΄ αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο ενόψει του πρώτου αγώνα με την Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Σοσιεδάδ, ένα δεκαήμερο πριν αρχίσει η νέα Πριμέρα Ντιβιζιόν, θα ψάξει ένα πειστικό δείγμα γραφής εμπρός στο πάντοτε απαιτητικό κοινό της. Ο χαμένος δεν χάνεται, ο κερδισμένος δεν κερδίζει κάτι… Επομένως σκοπιμότητα, πέραν των συμπερασμάτων των Ντέιβιντ Μόγιες και Γιάννη Αναστασίου, δεν υπάρχει. Οι Βάσκοι μετά από κάποια φιλικά στην Ασία, έδωσαν το τελευταίο στο Αλικάντε. Ηττήθηκαν από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0, δίχως να σκοράρουν για δεύτερο σερί 90λεπτο.

Είχε προηγηθεί η ήττα, με 1-0, από τη Βαγιεκάνο στην κινέζικη πόλη Νανγίνγκ. Πριν έμειναν στο 1-1 με την Τουλούζ και για να μην το κουράζουμε το μεγάλο πρόβλημα των γηπεδούχων φαίνεται πώς είναι στο σκοράρισμα κι όχι επειδή έφυγε δανεικός για τον Ολυμπιακό ο Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός, άλλωστε, είχε μικρή προσφορά πέρυσι στα τέρματα της ισπανικής ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έδωσε δύο επίσημα παιχνίδια, στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στα οποία δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Κλαμπ Μπριζ. Δίχως οι Βέλγοι να είναι κάτι το ξεχωριστό, για τα δεδομένα της εποχής, θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν και περισσότερο τα αμυντικά κενά του «τριφυλλιού». Η χρονιά θα είναι απαιτητική και για τους δύο προπονητές, με το φιλικό του Σαν Σεμπαστιάν, εννοείται, να μην κρίνει τίποτε.

Η Σοσιεδάδ έδωσε 7,2 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον στράικερ Ζόνατας από την Έλτσε. Οι προσθήκες των Μπρούμα και Κόντσα, αλλά και των Ρέγιες, Νάβας την ανεβάζουν επίπεδο. Για τον «Φίνμπο» είπαμε πώς ο Μόγιες δεν θα κλάψει, αντίθετα θα πρέπει να καλύψει τη μετακίνηση του Ελουστόντο (ως ελεύθερου) στην Μπιλμπάο, μια και ο εν λόγω αμυντικός μπορούσε να προσφέρει και στις δύο θέσεις των στόπερ μα και σ΄ αυτή του αμυντικού μέσου. Τραυματισμό αντιμετώπισε ο Τσόρι Κάστρο, ο οποίος, όμως, είναι ok και δεν αποκλείεται να πάρει θέση σε μεσοεπιθετικό ρόλο στη Ρεάλ. Ο Παναθηναϊκός, μετά τον αποκλεισμό από τους Βέλγους, σίγουρα έχει στρέψει την προσοχή του στα ματς με την Γκαμπάλα. Τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι με τους Αζέρους εκτός και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη Σούπερ Λιγκ.

Το τελευταίο που θέλει ο Αναστασίου είναι να προκύψει νέο πρόβλημα. Βασικός θα είναι ο Στιλ για πρώτη φορά φέτος, απουσιάζει ο Εσιέν, ανέτοιμος είναι ο Τελάντερ, εκτός ο Λαγός μεταξύ άλλων. Οι «πράσινοι» έκαναν ένα καλό δεύτερο ημίχρονο με την Μπριζ στη «Λεωφόρο», παίζοντας με δέκα παίκτες. Πέραν τούτου ουδέν, σε δύο επίσημα παιχνίδια. Η Σοσιεδάδ θα παίξει μπροστά στο κοινό της κι έστω και σε φιλικό έχει το έξτρα κίνητρο να ευχαριστήσει τον κόσμο της. Η ετοιμότητα των αντιπάλων είναι σε ίδιο επίπεδο, η σύγκριση του ρόστερ τους είναι μεγάλη συζήτηση, επομένως θα πάμε με τη λογική του «άσου», λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας που συνεχίζει να έχει η ελληνική ομάδα. Το Over 2,5 συμπληρωματικά αξίζει τον κόπο, όπως κι ένα μικρότερο ποντάρισμα στον «άσο» από το 45λεπτο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
433. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1 (1,90)
433. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: OVER 2,5 (1,60)
433. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1 Η – 1 Τ (3,10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x