Αγγλία

Θα ντεμπουτάρει ο Μήτρογλου ή όχι;

Ανοιχτό άφησε ο Ρενέ Μόλεστιν το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κώστας Μήτρογλου, αν και φαίνεται ολίγον τι δύσκολο.

Τη δεύτερη εβδομάδα του διανύει στο Λονδίνο ο Κώστας Μήτρογλου, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της Φούλαμ και δεν γνωρίζουμε πότε εν τέλει θα γίνει.

Κι αυτό διότι στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο προπονητής του, Ρενέ Μόλεστιν ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέφυγε να επιβεβαιώσει το αν θα είναι στην αποστολή ή όχι.

Αρκέστηκε να δηλώσει πως ο Έλληνας επιθετικός δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά, πως βελτιώνεται, αλλά ακόμα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο για να σταθεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Και είναι κάπως λογικό αν σκεφτεί κανείς πως πήγε να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, φεύγοντας απ’ το ελληνικό.

Μένει να δούμε λοιπόν, αν την Κυριακή θα φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα των Λονδρέζων κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» ή αν η... πρώτη του θα πάρει μίνι παράταση. Πάντως, οι οπαδοί της ομάδας του... κρέμονται απ' αυτόν για να την σώσει και να μην υποβιβαστεί, ούσα στον πάτο της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x