Stoiximan Super League

«Θα δικαιωθούμε στην δευτεροβάθμια»

Τη σιγουριά ότι θα πάρει άδεια κατά την εξέταση του φακέλου της από την δευτεροβάθμια επιτροπή εκφράζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση.

Τη σιγουριά ότι θα πάρει άδεια κατά την εξέταση του φακέλου της από την δευτεροβάθμια επιτροπή εκφράζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή οι πράσινοι αναφέρουν ότι στο φάκελό τους έχουν συμπεριλάβει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Οι πράσινοι μπορούν -και όπως γίνεται αντιληπτό από την ανακοίνωση- θα καταθέσουν έφεση. Αυτή θα εξεταστεί την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ που αποκλείει τον Παναθηναϊκό από την αδειοδότηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός προσκόμισε στοιχεία μέχρι και τις προηγούμενες μέρες με τα οποία αποδεικνύεται η βιωσιμότητά του και αποτελούν εγγύηση για το παρόν και το μέλλον του.

Η ΠΑΕ έχει κάνει τους τελευταίους μήνες όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως αυτές προβλέπονται από την ΟΥΕΦΑ και τα αρμόδια θεσμικά όργανα, προκειμένου να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο.

Η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, προφανώς μένοντας στον τύπο, οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση για την οποία δεν γνωρίζουμε επακριβώς το σκεπτικό της.

Ο Παναθηναϊκός είναι βέβαιος ότι με την έφεσή του θα δικαιωθεί από το δευτεροβάθμιο όργανο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x