Αγγλία

Θα είναι εκεί…

Άνχελ Ντι Μαρία και Ντιέγκο Κόστα ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα είναι παρόντες στο σούπερ ντέρμπι Μαν. Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (18:00). Προβλήματα, πάντως, για Φαν Χάαλ και Μουρίνιο.

Μπορεί να τις χωρίζουν δέκα βαθμοί, αλλά το Μαν. Γιουνάιτεντ-Τσέλσι δεν παύει να αποτελεί ένα παιχνίδι που μαγνητίζει όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο σήμερα (18:00).

Και όλα δείχνουν πως οι μονομάχοι θα έχουν στις τάξεις τους δύο παίκτες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής φέτος τη διαφορά. Ο Άνχελ Ντι Μαρία ξεπέρασε τον μυϊκό του τραυματισμό και ο Ντιέγκο Κόστα την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και θα είναι στη διάθεση των Λουίς Φαν Χάαλ και Ζοσέ Μουρίνιο αντίστοιχα, που αναμένεται να τους έχουν στα βασικά τους σχήματα.

Πάντως απουσίες υπάρχουν εκατέρωθεν και όχι αμελητέες. Για τους «κόκκινους διάβολους» το πρόβλημα εστιάζεται στην επίθεση, καθώς ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι τιμωρημένος, ο Ρανταμέλ Φαλκάο αμφίβολος λόγω μιας κάκωσης που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι… ντεφορμέ με μόλις δύο γκολ σε οκτώ ματς πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος «μπλε», που με νίκη πηγαίνουν στο +8 από Σίτι, +11 από Άρσεναλ και +13 από Γιουνάιτεντ, δεν υπολογίζουν στους Ρεμί και Αθπιλικουέτα, αλλά επανέρχεται ο Ραμίρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x