Ελλάδα

«Θα επέμβουν οι αρχές για Γιαννακόπουλο;»

Την παρέμβαση των Αρχών ζητά η ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς υποστηρίζει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει συμμορφωθεί στην τιμωρία που του έχει επιβάλει η ΕΦΙΠ!

Για απάθεια κατηγορεί τις Αρχές η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει συμμορφωθεί με την τιμωρία που του έχει επιβάλει η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας, ασκώντας κανονικά τα καθήκοντά του σε αγωνιστικές και μη εκδηλώσεις των «πρασίνων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας, ήδη εδώ και δύο μήνες (Απόφαση ΕΦΙΠ Νο 22/2014), έχει επιβάλει στον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο ποινή έκπτωσης από κάθε διοικητικό αξίωμα και έχει απαγορεύσει την είσοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Έκτοτε, όλοι βέβαια παρακολουθούν τον Δ. Γιαννακόπουλο να ασκεί απτόητος τα προεδρικά καθήκοντά του και να παρουσιάζεται υπό αυτή την ιδιότητά του σε αγωνιστικές και μη εκδηλώσεις. Δεδομένου ότι ο ίδιος δεν συμμορφώνεται, όπως οφείλει, στις αποφάσεις των δικαστικών και διοικητικών οργάνων, δεν είναι καιρός να επέμβουν οι αρχές; Ως πότε θα συνεχίζεται η απάθεια στην ανομία;
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x