Euro 2024

«Θα γίνει καλύτερος ο Νεϊμάρ»

Την ευκαιρία να βελτιώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι του έχει ο Νεϊμάρ από τη στιγμή που προτίμησε να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Βραζιλία ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Σίγουρος πως ο Νεϊμάρ θα σημειώσει πρόοδο στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Ο 21χρονος επιθετικός άφησε το καλοκαίρι την Σάντος για τους Καταλανούς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας θεωρεί ότι αυτή ήταν καλύτερη απόφαση που μπορούσε να λάβει ο διεθνής άσος εν όψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ήταν πολύ σημαντική η απόφαση να αφήσει την Βραζιλία για να παίξει στην Ισπανία. Βρίσκετια ήδη μεταξύ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, κάτι που εμείς το ξέραμε ήδη από τη στιγμή που έπαιζε εδώ (Βραζιλία). Επίσης, έχει διαφορετικό στιλ και μαθαίνει από τους συμπαίκτες του. Χρειάζεται να αλλάξει κάποια πράγματα και στο Μουντιάλ θα δείξει τις ικανότητές του», τόνισε ο Σκολάρι και συμπλήρωσε:

«Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι η εθνική δεν εξαρτάται από τον Νεϊμάρ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας ξεχωριστός παίκτης, ένας από τους καλύτερους, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες που είναι το ίδιο σημαντικό. Εάν δεν μπορεί να παίξει, τότε θα βρούμε κάποιον άλλον που θα είναι πολύ καλός».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x