Europa League

Θα γίνει… Λεωφόρος το Αϊντχόφεν!

Μεγάλη στήριξη θα έχει από τους οπαδούς του ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας ματς με την Αϊντχόφεν. «Έφυγαν» όλα τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις, με την ΠΑΕ να ζητά άλλες 200 προσκλήσεις!

«Πράσινο» θα γίνει το Αϊντχόφεν, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αν και η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, θα κατακλείσουν το γήπεδο της αντιπάλου του «τριφυλλιού» για τους ομίλους του Europa Leageu.

Η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Πέμπτη 23/10 τους «πράσινους», με τους φίλους της ομάδας να εξαφανίζουν… εν ριπή οφθαλμού τα 1625 εισιτήρια και τις 200 προσκλήσεις που είχε εξασφαλίσει η ΠΑΕ.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει από τη διοίκηση των Ολλανδών να τους δοθούν 200 ακόμη προσκλήσεις, ώστε να καλυφθεί η τεράστια ζήτηση που υπάρχει. Το αίτημα αν και δεν έχει γίνει ακόμη δεκτό, φαίνεται πως εντέλει θα ικανοποιηθεί.

Έτσι, ο Γιάννης Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές του θα δουν τους «πράσινους» οπαδούς να κάνουν… απόβαση στο «PhillipsStadion», καθώς ο αγώνας κόντρα στην Αϊντχόφεν είναι η τελευταία ευκαιρία του «τριφυλλιού» να μείνει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x