Stoiximan Super League

Θα γίνουν… καπνός!

«Τρέλα» για ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, με τα… μαγικά χαρτάκια να γίνονται καπνός από τις πρώτες ώρες της διάθεσής τους.

Δεδομένο θεωρείται το sold out στα εισιτήρια του ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε 21.278 κομμάτια για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (20:00).

Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους κατόχους των διαρκείας στις θύρες 7, 7α, 4, 4α της Τούμπας συμπεριλήφθησαν και εκείνοι σε εκείνους των VIP, 1, 2, 3, 5 και 6, οι οποίοι έχουν προτεραιότητα για τα 6.000 εισιτήρια που θα διαθέσει η ΠΑΕ από την Τετάρτη.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη οργάνωση κι ασφάλεια των φιλάθλων θα ναυλώσει πούλμαν για τους φιλάθλους που θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον τελικό μέσω της ΠΑΕ (θύρες VIP, 1, 2, 3, 5, 6, 7, 7Α και ανάγκες ΠΑΕ). Η τιμή ειναι 50 ευρώ/άτομο για τη μετακίνηση (δε συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο)», αναφέρεται από τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ υπογραμμίζεται και κάτι πολύ σημαντικό:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λόγω του κινδύνου δημιουργίας επεισοδίων και για την ασφάλειά τους συστήνει στους φιλάθλους της να μη μεταβούν μεμονωμένα στην Αθήνα και να εγγραφούν είτε στην εκδρομή που διοργανώνει η ΠΑΕ είτε σε αυτές των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ».

Συνεχίζεται η προετοιμασία

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ύστερα από διήμερο εορταστικό ρεπό που πήραν από τον Γιώργο Γεωργιάδη και μπήκαν αμέσως στα… δύσκολα εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει λόγω τιμωρίας τους Αθανασιάδη, Νάτχο και Κατσουράνη. Μάλιστα, ο τελευταίος εξασφάλισε επιπρόσθετη άδεια. Από την πλευρά του, ο Μαντούρο δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x