Betmasters

Θα κινδυνέψει το αήττητο της Τσέλσι

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο "Ολντ Τράφορντ", απέναντι στους Λονδρέζους για την ένατη αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ.

Είναι δύσκολο να πηγαίνουμε κόντρα σ΄ αυτό που, γενικά, πιστεύουμε όμως η τήρηση των ισορροπιών μπαίνει επάνω από προτιμήσεις και συμπάθειες. Γνωρίζετε, όσοι διαβάζετε ή ακούτε, την άποψη της στήλης πώς ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο κορυφαίος προπονητής ποδοσφαίρου στον κόσμο. Στην αναμέτρηση του Μάντσεστερ θα πάμε κόντρα στον Πορτογάλο, όσο κι αν η Τσέλσι έχει παρουσιάσει πειστικό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Το παιχνίδι παρουσιάζει ελκυστικές τιμές και στα τρία σημεία, επομένως ό,τι διαλέξετε μέσα είστε. Θέμα έμπνευσης αποτελεί περισσότερο η οποιαδήποτε επιλογή.

Σε δώδεκα επίσημα ματς, φέτος, για όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί η Τσέλσι έχει δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες. Μετρά έξι σερί επιτυχίες για Λιγκ Καπ, Τσάμπιονς Λιγκ και Πρέμιερ. Είναι η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, έχει σκοράρει και στα οκτώ ματς που έχει δώσει, ενώ στα επτά εξ αυτών βρήκε δίχτυα από δύο φορές κι επάνω. Από τις 19 Απρίλη 2014 και το 1-2 από τη Σάντερλαντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" τρέχει αήττητο σερί έντεκα αγώνων στην Πρέμιερσιπ, οι χαμένοι βαθμοί της φέτος είναι, μόλις, δύο και ως φιλοξενούμενη είναι αήττητη σε επτά ματς (έξι νίκες και μία ισοπαλία), από το 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο "Λόφτους Ρόουντ" στις 29 Μαρτίου 2014.

Υπό αυτές τις συνθήκες η απόδοση των Λονδρέζων είναι ελκυστική, ακόμη και σε μία δύσκολη έδρα ομάδας που διψά για νίκες και πόντους. Η απόσταση Μάντσεστερ και Τσέλσι είναι ήδη στους δέκα βαθμούς, με τη Γιουνάιτεντ να έχει τρεις νίκες και μία ήττα εντός έδρας φέτος. Στα τελευταία τρία ματς στο "Ολντ Τράφορντ" οι "μπλε" έχουν δύο ισοπαλίες και μία νίκη, κάτι που σημαίνει πώς οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν να κερδίσουν εντός την Τσέλσι από 3-1 στις 18 Σεπτεμβρίου 2011! Ο Λουίς φαν Χάαλ δεν άρχισε καλά και ήδη η πορεία της νέας του ομάδας είναι συγκρίσιμη με την περυσινή του Ντέιβιντ Μόγιες: Με τον Σκωτσέζο σε οκτώ αγώνες η Γιουνάιτεντ είχε έντεκα πόντους, ενώ τώρα δώδεκα! Διαιτητής του αγώνα είναι ο... πεναλτάκιας Φιλ Ντόουντ, που, όμως, είναι από τους αξιοπρεπείς στο Νησί.

Τζόγος υπάρχει στα αγωνιστικά νέα, κάτι που δυσκολεύει την καταγραφή πιθανών ενδεκάδων σε απόλυτο βαθμό. Ο φαν Χάαλ αντιμετώπισε τον τραυματισμό του Ραδαμέλ Φαλκάο (5 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ), που θα είναι μάχιμος. Ο Ουέιν Ρούνι (6 συμμετοχές, 3 γκολ, 2 ασίστ) είναι τιμωρημένος, ενώ ο Άνχελ Ντι Μαρία (6 συμμετοχές, 3 γκολ, 4 ασίστ) υπό τον φόβο σοβαρού τραυματισμού που αντιμετώπισε λογικά παίζει! Ο Ολλανδός το θέλει όσο τίποτε το παιχνίδι, που μπορεί ν΄ αλλάξει τη ροή των πραγμάτων για την ομάδα του αν έχει θετική έκβαση, επομένως Ντι Μαρία και Φαλκάο είναι για ενδεκάδα. Από την άλλη, το πλήγμα στην Τσέλσι είναι η τιμωρία του Σέζαρ Αθπιλικουέτα (8 συμμετοχές, 1 ασίστ), ενώ κανείς δεν ξέρει αν ο Πορτογάλος θα βάλει στο αρχικό σχήμα τον Ντιέγκο Κόστα (7 συμμετοχές, 9 γκολ).

Από τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και μετά ο Μουρίνιο δεν χρησιμοποιεί τον Ισπανοβραζιλιάνο, ο οποίος έχει τραυματισμό και πρόσφατα πέρασε ίωση. Χτύπησε ο Λοΐκ Ρεμί (1 γκολ) στο ευρωπαϊκό ματς με τη Μάριμπορ κι αυτό είναι ένα ακόμη πλήγμα στην επίθεση των φιλοξενούμενων, με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να είναι υγιής μα ντεφορμέ! Λογικά υπολογίζεται ο Ραμίρες (4 συμμετοχές, 1 γκολ, 3 ασίστ). Μουρίνιο και φαν Χάαλ έχουν άριστες σχέσεις (για τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα ο Πορτογάλος ήταν εκ των βοηθών του Ολλανδού), αλλά στο μυαλό του τεχνικού των γηπεδούχων δύσκολα να έχει φύγει το χαμένο Τσάμπιονς Λιγκ του 2010 όταν η Ίντερ του Μουρίνιο έκοψε πρώτη το νήμα αφήνοντας απλή φιναλίστ τη δική του Μπάγερν!

Είναι ματς ειδικών συνθηκών από την προαναφερθείσα ιδιαιτερότητα, μέχρι τη μεταγραφή του Μάτα (από ρεζέρβα της Τσέλσι) στη Γιουνάιτεντ και την... οπαδική ταυτότητα του Λουκ Σο των γηπεδούχων ο οποίος είναι Τσέλσι από μικρό παιδί! Το λονδρέζικο κλαμπ θα παίξει ξεκάθαρα για την ισοπαλία, όπως σε όλους τους μεγάλους αγώνες, ειδικά με τόση άνεση στη βαθμολογία. Το γόητρο αφορά και τις δύο αντιπάλους, ενώ αγωνιστικά το μεγάλο χάντικαπ των γηπεδούχων είναι η άμυνά τους που αποτελεί πρόβλημα. Δεύτερο μείον για τη Μάντσεστερ αποτελεί το γεγονός πώς δεν μπορεί να γυρίσει τα ματς στα οποία βρίσκεται πίσω στο σκορ: Μέσα στο 2014 βρέθηκε σε έντεκα αναμετρήσεις Πρέμιερσιπ πίσω στο 45λεπτο: Έχασε τις οκτώ, πήρε τρεις ισοπαλίες.

Το παραγωγικό παιχνίδι της Τσέλσι εξαρτάται πολύ από τον Φάμπρεγκας (7 ασίστ) κι εκεί θα πρέπει να επικεντρωθεί ο φαν Χάαλ. Κλειδί θα είναι να μπορέσει να προηγηθεί και να διαταράξει την τακτική της Τσέλσι. Με τους παίκτες που διαθέτει από τη μέση και μπροστά, σαφέστατα μπορεί! Ντε Χέα και Κουρτουά είναι δύο πρώτης γραμμής τερματοφύλακες, με τον Ισπανό της Μάντσεστερ να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με πέρυσι. Το ειδικό βάρος της έδρας και της φανέλας, σε συνδυασμό με την παρουσία των Ντι Μαρία και Φαλκάο στην ενδεκάδα, το κίνητρο της Γιουνάιτεντ και του προπονητή της, καθιστούν αρκετά ελκυστικές τις αποδόσεις της Μάντσεστερ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
373. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΤΣΕΛΣΙ: 1 (2,60)
373. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΤΣΕΛΣΙ: 1 Η - 1 Τ (4,30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x