Γερμανία

Θα κρίνει πολλά

Με την Μπάγερν να έχει το μυαλό της στη Ρεάλ, μαίνεται η μάχη για το Champions League αλλά και τη σωτηρία στην 32η αγωνιστική της Bundesliga.

Πού μυαλό για πρωτάθλημα; Η Μπάγερν έχοντας εξασφαλίσει προ πολλού τον τίτλο υποδέχεται για την 32η αγωνιστική τη Βέρντερ αλλά έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να αφήσει εκτός πολλούς βασικούς, με τις απουσίες των τραυματιών Σακίρι, Τιάγκο, Μπαντστούμπερ και Στάρκε, αλλά και του τιμωρημένου Ραφίνια, να είναι δεδομένες.

Η Ντόρτμουντ έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League δοκιμάζεται στο Λεβερκούζεν από την ομώνυμη ομάδα, που είναι τέταρτη (θέση που οδηγεί στα προκριματικά) και μόλις στο +1 από τη Βόλφσμπουργκ, που υποδέχεται την αδιάφορη Φράιμπουργκ, ενώ η Γκλάντμπαχ παίζει το τελευταίο της χαρτί για το σεντόνι στην έδρα της Σάλκε, που είναι τρίτη αλλά ακόμη όχι σίγουρη για τους ομίλους ή έστω τα προκριματικά.

Στην ουρά, το 14ο Ανόβερο υποδέχεται τη 15η Στουτγκάρδη του Χουμπ Στέφενς, που απέχει τέσσερις βαθμούς από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου/παραμονής με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας. Το Αμβούργο, που βρίσκεται εκεί, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ, ενώ πίσω του σε απόσταση ενός και δύο βαθμών αντίστοιχα καιροφυλακτούν η Νυρεμβέργη (παίζει εκτός με τη Μάιντς) και η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ (παίζει εκτός με τη Χέρτα).

Αναλυτικά η 32η αγωνιστική

Παρασκευή 25/4 (21:30)
Ανόβερο-Στουτγκάρδη

Σάββατο 26/4 (16:30)
Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης
Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ
Μάιντς-Νυρεμβέργη
Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ
Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ (19:30)

Κυριακή 27/4
Άουγκσμπουργκ-Αμβούργο (16:30)
Σάλκε-Γκλάντμπαχ (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (33η)

Σάββατο 3/5 (16:30)
Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ
Γκλάντμπαχ-Μάιντς
Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου
Νυρεμβέργη-Ανόβερο
Φράιμπουργκ-Σάλκε
Αμβούργο-Μπάγερν Μονάχου
Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ-Άουγκσμπουργκ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λεβερκούζεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x