Stoiximan Super League

«Θα λείψει ο Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό»

Στο γεγονός ότι ο Μήτρογλου ήταν ο άνθρωπος της δύσκολης στιγμής και ότι θα λείψει από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Σίγουρος ότι ο Μήτρογλου θα λείψει από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Νίκος Λαζαρίδης μιλώντας στον Βασίλη Σαμπράκο και τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου μίλησε και για την κόντρα με τους «ερυθρόλευκους» στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας λέγοντας ότι είναι ευχαριστημένοι που παίρνουν συνεχή θετικά αποτελέσματα και το τελευταίο στο Καραϊσκάκη τους δίνει ελπίδες ενόψει επαναληπτικού.

Ο 34χρονος αμυντικός πρόσθεσε ότι η βαθμολογική θέση των Περιστεριωτών δεν είναι υπέρβαση και εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Ατρόμητος μπορεί να πάει και παραπάνω στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για τον Ολυμπιακό και αν έχουν βρει το «κουμπί» του:

«Έτσι είναι! Υπάρχει μια ευχαρίστηση από την πλευρά μας που παίρνουμε θετικά αποτελέσματα από τον Ολυμπιακό. Μας δίνει πολλές ελπίδες το χθεσινό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη για τον επαναληπτικό».

-Για το αν είχαν τύχη στο παιχνίδι:

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τύχη από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε το παιχνίδι και είχαμε 2-3 φάσεις να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Θες και λίγο την τύχη με το μέρος σου σε τέτοια ματς για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα».

-Για τον Ατρόμητο:

«Το έχω πει επανειλημμένα. Έχουμε ξεκινήσει την χρονιά με μεγάλες φιλοδοξίες. Ήμασταν λίγο άτυχοι με την Άλκμααρ. Από εκεί και πέρα βρήκαμε τον ρυθμό μας και νομίζω ότι η θέση στη βαθμολογία τα λέει όλα».

-Είναι υπέρβαση η βαθμολογική θέση του Ατρόμητου ή μπορείτε και παραπάνω:

«Σίγουρα μπορούμε παραπάνω. Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας είναι κάθε χρονιά να είμαστε στην πεντάδα. Έχουμε δει ότι ο Ατρόμητος κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θεωρώ οι παίκτες που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή μπορεί να πάει πιο ψηλά. Η διοίκηση είναι κοντά μας και ξέρει τι θέλουμε. Είναι μια υγιείς ομάδα και όλα ξεκινάνε από την διοίκηση».

-Για τον Ολυμπιακό χωρίς τον Μήτρογλου:

«Ήταν ξαφνική η αποχώρηση του Μήτρογλου. Ήταν ο παίκτης που στη δύσκολη στιγμή πετύχαινε το γκολ και ο Ολυμπιακός έπαιρνε την νίκη. Θα λείψει από τον Ολυμπιακό! Είναι πολύ εξελίξιμος παίκτης που σκοράρει συνεχεία. Οι μεγάλες ομάδες το βλέπουν αυτό. Θεωρώ ότι θα κάνει καριέρα στη Φούλαμ και στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x