Κώστας Νικολακόπουλος

Θα μας δώσουν τη λύση από την Κύπρο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος διαβάζει από το sport-fm.gr και τον πιάνει νευρικό γέλιο.

• Διαβάζω από το σάιτ του sport-fm.gr:

Ως «σχολή» για στήσιμο αγώνων χαρακτηρίζεται η Κύπρος σε ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Guardian που περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο του νησιού.

Ο ενδεικτικός τίτλος του δημοσιεύματος είναι «Βόμβες σε αυτοκίνητα, διαφθορά και παράνομο στοίχημα – πώς το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ξέφυγε από τον έλεγχο».

Η εφημερίδα σημειώνει αρχικά ότι έχουν πραγματοποιηθεί έξι βομβιστικές επιθέσεις εναντίον διαιτητών, με τον Χαράλαμπο Σκαπούλλη, έναν εκ των στόχων των επιθέσεων αυτών, να σχολιάζει ότι «δεν είναι αστείο – έχει φτάσει στο σημείο όπου η Κύπρος πρέπει να είναι το πιο επικίνδυνο μέρος στον κόσμο για έναν διαιτητή».

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις για τις βομβιστικές επιθέσεις, με την οργάνωση «Ένοπλοι Θύρα-Ενιώτες Αντάρτες της Πόλης» να έχει αναλάβει την ευθύνη κηρύσσοντας «πόλεμο» εναντίον του σύγχρονου διεφθαρμένου κυπριακού ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται στις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή περί διεφθαρμένων διαιτητών και του γενικότερου «ιστού διαφθοράς» στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με βολές εναντίον αξιωματούχων της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΚΟΠ).

«Το έκανα ελπίζοντας ότι οι αρχές δε θα έκαναν τα στραβά μάτια. Οι διαιτητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε κόλπο. Μπορεί να είναι μια μικρή ή μεγάλη απόφαση. Εξαρτάται από το ματς. Όπου δεν υπάρχουν κάμερες μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα», δηλώνει στον Guardian ο κ. Παναγή. Εκτιμά ότι οι «πραγματικά καθαροί» διαιτητές στην Κύπρο δεν ξεπερνούν το 10% του συνόλου.

• Διαβάζω και με πιάνει νευρικό γέλιο. Γιατί εμείς περιμένουμε να έρθει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, από την κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, για να φτιάξει, ως εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα προβλήματα που έχει με τη διαιτησία!!! Συγνώμη, ο άνθρωπος, αν μπορούσε, δεν θα έφτιαχνε λίγο το κυπριακό ποδόσφαιρο;

• Συγγνώμη, αλλά είμαστε για γέλια. Εμείς, όχι στην Κύπρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x