Stoiximan Super League

Θα μιλούσαν τώρα, αλλά…

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ για το θέμα του Ρικάρντο Σα Πίντο, αν και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται εκείνο της αδειοδότησης της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Για την επόμενη εβδομάδα μετατέθηκε η συνάντηση του Ρικάρντο Σα Πίντο με τη διοίκηση του ΟΦΗ, λόγω της ενασχόλησης της διοίκησης για το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας.

Οι Κρητικοί θέλουν να γνωρίζουν εάν ο σύλλογος «κοπεί» και σε δεύτερο βαθμό από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, προτού συζητήσουν με τον Πορτογάλο τεχνικό για το ενδεχόμενο να συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο τη συνεργασία τους.

Οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι την ερχόμενη εβδομάδα, με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει, αν και μετά τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό φαινόταν πως ο 42χρονος προπονητής δύσκολα θα παραμείνει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Από τον ΟΦΗ προκύπτει πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σα Πίντο, ενώ στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει τον περασμένο Γενάρη υπάρχει ρήτρα που επιτρέπει στον Πορτογάλο να δουλέψει μόνο σε ομάδα του εξωτερικού.

Το θέμα της αδειοδότησης είναι σημαντικό, επειδή θα κουβεντιάσουν από διαφορετική βάση με τον 42χρονο προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x