Γαλλία

«Θα μισήσω τη ζωή μου αν χάσει τη σεζόν ο Φαλκάο»

Μετανιωμένος για το δυνατό μαρκάρισμα που έκανε στον Ρανταμέλ Φαλκάο εμφανίστηκε ο Σονέρ Ερτέκ, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μονακό πολιορκήθηκε από τα γαλλικά ΜΜΕ.

Απογοητευμένος και απόλυτα μετανιωμένος παρουσιάστηκε ο παίκτης της Σασελέ, που τραυμάτισε τον Ρανταμέλ Φαλκάο, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρηση της Μονακό.

Ο Σονέρ Ερτέκ, πολιορκήθηκε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο από τους Γάλλους δημοσιογράφους, ενώ τόνισε πως θα «μισήσει» τη ζωή του αν η ενέργειά του κοστίσει την απουσία του Φαλκάο από την αγωνιστική δράση μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Είμαι απογοητευμένος. Θα μισήσω τη ζωή μου αν έχει χάσει ο Φαλκάο τη σεζόν γι' αυτό το τάκλιν», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x