Μαχητικά Αθλήματα

«Θα σύρω το κεφάλι του στους δρόμους του Ρίο»

Μια από τις πολλές ατάκες του ΜακΓκρέγκορ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του με τον Ράφαελ Ντος Ανιος.

Η συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΜακΓκρέγκορ με τον Ντος Άνιος ήταν απολαυστική. Γεμάτη ατάκες από τη μια αλλά και την άλλη πλευρά, που αφήνουν υποσχέσεις για μια μεγάλη μάχη στο οκτάγωνο.

Ο Μακ Γκρέγκορ, έφτασε για άλλη μια φορά με καθυστέρηση στην συνέντευξη Τύπου, στην οποία έδωσε για άλλη μια φορά ρεσιτάλ.

«Πιστεύω ότι θα τελειώσω τον Ράφαελ μέσα σε ένα λεπτό. Είναι μια πιο αργή και πιο ατάλαντη εκδοχή του Άλντο», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε: «Πιστεύω όσα σας λέω. Σε ένα λεπτό θα τον έχω τελειώσει. Θα τον έχω ρίξει στο έδαφος και θα έχω τελειώσει τον αγώνα. Θα εξαργυρώσω την επιταγή και θα υπογράφω με το UFC για έναν νέο αγώνα», ανέφερε για να «ανάψει» η συνέντευξη Τύπου απευθυνόμενος στον αντίπαλο του.

«Μπορείς να μιλάς για νίκες, και ήττες, αλλά στο τέλος του αγώνα μας θα έχεις γίνει ένα με το σκοτάδι του νοκ-άουτ που θα έχεις φάει»...

Η... κουβέντα πήγε στην απόφαση του ΜακΓκρέγκορ να ανέβει κατηγορία και να παίξει σε αυτή των 70 κιλών από την μικρότερη που αγωνίζεται και στην οποία κατέχει τον τίτλο.

«Είναι μια κακή επιλογή», ήταν το σχόλιο του βραζιλιάνου. «Η άλλη κατηγορία είναι μια διαφορετική ιστορία. Εμείς εδώ είμαστε μεγαλυτέροι, πιο ογκώδεις», τόνισε ο βραζιλιάνος με τον ιρλανδό να πετάγεται...

«Ο μεγαλύτερος άντρας εδώ είμαι εγώ», και τον Ντος Άνιος να απαντά: «Είσαι ένα τίποτα»...

Τι όμως τόνισε ο Ντος Άνιος... «Θα έχω την ευκαιρία να τον βγάλω νοκ-άουτ και να τελειώσω τον αγώνα στον πρώτο γύρο. Όμως θέλω να τον τιμωρήσω και να τον αφήσω στον αγώνα μέχρι και τον τρίτο, τον τέταρτο. Θα τον κάνω να ματώσει. Θα πληρώσει για όλα όσα έχει πει. Για όλη την ασέβεια που έχει. Θα τον τιμωρώ για πολλά λεπτά. Εγώ σέβομαι τους αντιπάλους μου. Δεν είμαι του trash talking. Λέω την αλήθεια. Στις 5 Μαρτίου θα στείλω αυτόν τον τύπο σπίτι του λυπημένο και θα κρατήσω τη ζώνη μου», ανέφερε.

Τι είχε να σχολιάσει ο ΜακΓκρέγκορ σε αυτά; «Θα είναι ένας αγώνας και άλλο ένα KO. Θα σύρω το κεφάλι του στους δρόμους του Ρίο ανάμεσα σε μια παρέλαση από άτομα. Θα είναι μια εθνική γιορτή»...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x