Stoiximan Super League

«Θα τα ξαναπούμε, Πάμπλο…»

Στο σπίτι του Πάμπλο Ντε Μπλάσις βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι θέλησαν να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στον Αργεντινό άσο για την προσφορά του στους Αρκάδες.

Ως «ήρωας» αποχωρεί από τον Αστέρα Τρίπολης ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάιντς.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο φετινό ταξίδι των Αρκάδων στο Europa League και αυτό ανταμείφθηκε με τη μεταγραφή του στον γερμανικό σύλλογο.

Για αυτό τον λόγο οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν χθες το βράδυ στο σπίτι του 26χρονου παίκτη, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στον Αστέρα και τη βοήθειά του να γίνει γνωστό το όνομα του συλλόγου.

Στην αρχή ο Ντε Μπλάσις ξαφνιάστηκε από τον κόσμο που είδε από το μπαλκόνι να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, αλλά στη συνέχεια κατέβηκε και έγινε ένα μαζί τους.

Μάλιστα, δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγει μία φωτογραφία μαζί του ή να υπογράψει αυτόγραφα. Λίγο αργότερα, οι οργανωμένοι οπαδοί των Αρκάδων του έδωσαν και ένα κασκόλ ως ενθύμιο που ετοίμασαν ειδικά για εκείνον.

Προτού ο Αργεντινός να επιστρέψει στο σπίτι του, υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει και πάλι στην Τρίπολη που αγάπησε και αγαπήθηκε τόσο πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x