Αγγλία

«Θα τα πούμε από κοντά, Σερ Άλεξ»

Με… απειλητική διάθεση απάντησε ο Μαρκ Μπόσνιτς στα όσα προσβλητικά έγραψε για αυτόν στην αυτοβιογραφία του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήχησαν στα αυτιά του Μαρκ Μπόσνιτς όσα γράφει για τον ίδιο στην αυτοβιογραφία του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός κατηγορεί ανοιχτά τον Αυστραλό παλαίμαχο γκολκίπερ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και αναφέρει πως ήταν υπέρβαρος και όχι απλώς δεν έκανε προσπάθειες να αδυνατίσει, αλλά έτρωγε σαν… άλογο.

Ο Μπόσνιτς απάντησε σε ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά επιφυλάχθηκε να πει και ίσως να… κάνει περισσότερα όταν δει από κοντά τον παλιό προπονητή του. «Η ουσία είναι πως είμαι ο μόνος παίκτης που ο Φέργκιουσον πήρε δύο φορές στην ομάδα του. Στην πρώτη μου σεζόν πήραμε το πρωτάθλημα με 18 βαθμούς διαφορά, ένα ρεκόρ που κρατά ακόμη κα σήμερα, ενώ πήραμε και το Διηπειρωτικό Κύπελλο απέναντι στην Παλμέιρας στο Τόκιο», δήλωσε ο Μπόσνιτς, ενώ πρόσθεσε πως κουβαλούσε μόλις 2,5 κιλά παραπάνω από το ιδεατό βάρος.

Τα περισσότερα θα τα πει από κοντά στον Σερ Άλεξ. «Θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο όταν θα έρθει στη Μελβούρνη», κατέληξε ο Μπόσνιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x