Gossip

Θα τη δείτε και θα πάθετε ατύχημα...

Βάζουμε και στοίχημα! Ειδικά όταν πρόκειται για την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, είμαστε τόσο σίγουροι πως μόνο εκεί θα κερδίσουμε αφού σε όλα τα άλλα θα χάσουμε κατά κράτος. Γιατί; Μα καλά δεν βλέπετε;

Συνδυασμός φοβερός. Το κορμί; Θανατηφόρο! Το βλέμμα; Κάτσε καλά… Το χαμόγελο; Τουλάχιστον αφοπλιστικό. Και πολλά πρόλαβα να πω… Η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, κυρίες και κύριοι δεν είναι μια γυναίκα για πολλά λόγια γιατί όταν την δεις από κοντά ή έστω από φωτογραφίες, το λιγότερο που μπορείς να πάθεις είναι να δαγκώσεις την γλώσσα σου. Δηλαδή να πάθεις ατύχημα...

Για αυτό σας λέμε... Η Αγγελίνα μας έχει κερδίσει από το πρώτο κιόλας λεπτό και μάλιστα το σκορ ήταν βαρύ. Τουλάχιστον μπορούμε να την απολαύσουμε στις παραπάνω φωτό.

Διαβάστε τι είπε η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη στον «χαμένο» -από χέρι- Μιχάλη Ηλιού:

-Όλο τρέχεις, τρέχεις... Καλοκαιριάτικα, δεν ξεκουράζεσαι καθόλου. Αποκάλυψε μας τι ετοιμάζεις;


«Η αλήθεια είναι αυτή. Τρέχω και δουλεύω πολύ. Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο παθιάζομαι με την δουλειά μου και συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι ο άνθρωπος να βάζει στόχους και ύστερα να τους πραγματοποιεί. Μόνο έτσι αισθάνεται πραγματικά άξιος. Ειδικά απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό! Όμως, δεν έχω να αποκαλύψω κάτι για τη νέα σεζόν... Τα πράγματα είναι ακόμα περίεργα, να το πω. Αβέβαιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης. Υπάρχουν συζητήσεις αλλά θα δούμε».

-Θα ανοίξουμε τον φάκελο διακοπές... Θέλουμε να μας πεις που θα πας, τον αγαπημένο σου προορισμό αλλά και τι προτιμάς, σόλο ή «ζευγαρωμένη» για διακοπές...

«Toν φάκελο διακοπές όντως λέω να τον ανοίξω φέτος και να τον «ξεσκονίσω» για τα καλά! (γέλια). Φαντάσου, έχω να κάνω διακοπές κανονικές εδώ και τρία χρόνια. Οπότε φέτος, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φύγω κι εγώ.! Δεν χωράει άλλη αναβολή... Άλλωστε αν δεν ξεκουραστείς και δεν πάρεις τον χρόνο σου δεν θα μπορείς να αποδόσεις μετά. Όσο για τον προορισμό δεν έχω ιδέα ακόμα. Πάντως λατρεύω τα νερά του Ιονίου».

-Με τον αθλητισμό ποια είναι η σχέση σου;

«Με τον αθλητισμό, ε; Χμ... Κοίτα, θαυμάζω τους αθλητές και την αφοσίωση τους σε αυτό που αγαπάνε. Θεωρώ πολύ δύσκολο τον «στρατιωτικό» τρόπο ζωής τους και οι θυσίες που κάνουν αξίζουν πραγματικά πολλά μπράβο, που τα κερδίζουν στην πορεία. Εγώ όμως προσωπικά δεν έχω καμία σχέση. Ανήκω στις γυναίκες που πραγματικά βαριούνται πολύ να παρακολουθούν!».

-Ποιο θεωρείς πως είναι το μεγαλύτερο σου όπλο;

«To μεγαλύτερο μου όπλο πιστεύω πως είναι η πραότητα μου και το χιούμορ μου. Καμιά φορά με κατηγορούν πως είμαι αναίσθητη. Εγώ το ονομάζω όμως γαλήνη ψυχής. Βέβαια, πίσω από την ψυχρή ηρεμία μου, υπάρχει μια εσωτερική φωτιά που καίει και καλύτερα να μη την σκαλίσεις!».

-Θέλουμε να μας περιγράψεις με πέντε λέξεις τον εαυτό σου...

«Διαισθητική, μοναχική, ανεξάρτητη, αισιόδοξη, ονειροπόλα».

-Έχεις κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο και αν ναι μοιράσου το μαζί μας...

«Και βέβαια έχω όνειρα. Αλλά το χαρακτηριστικό τους είναι πως πρέπει να τα κάνεις μόνος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x