Super League 2

«Θα το τραβήξω ως το τέλος για το γήπεδο…»

Αποφασισμένος να φτάσει στο έσχατο σημείο για να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ δηλώνει ο απεργός πείνας οπαδός της. «Αν χρειαστεί να θυσιαστεί κάποιος, τότε αυτός ο κάποιος ας είμαι εγώ», δηλώνει.

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει ο οπαδός της ΑΕΚ που διανύει πλέον την τρίτη μέρα απεργίας πείνας στο χώρο που βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας», με στόχο να πιέσει με το δικό του τρόπο για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας.

«Το γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να γίνει. Εδώ, στο σημείο που ήταν. Για να ξαναγίνει η ΑΕΚ μας όπως την ξέραμε. Αν χαθεί αυτή η ευκαιρία, το γήπεδο δεν θα γίνει ποτέ. Ή τώρα ή ποτέ. Δεν πρόκειται να υποχωρήσω σε τίποτα γιατί πιστεύω πως αυτή είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει πως μας πνίγει το δίκιο. Θα το τραβήξω ως το τέλος κι αν χρειαστεί να θυσιαστεί κάποιος για να πραγματοποιηθεί ο σκοπός όλων μας, τότε αυτός ο κάποιος ας είμαι εγώ», δηλώνει στην «Ώρα για Σπορ» ο Πάρης Βάκης.

Όσο για τους κινδύνους που υπάρχουν για την υγεία του, δεν φάνηκε ν α τον πτοούν: «Ας γίνει ό,τι θέλει. Δεν με νοιάζει. Τόσο απλά. Εγώ πιστεύω πως και να ξαναγεννηθώ, θα ξαναγεννηθώ εδώ γύρω. Στης Φιλαδέλφειας τα μέρη μαζί με την ΑΕΚ».

Στο μεταξύ, οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ κλιμακώνονται με συλλαλητήριο τη Δευτέρα και θα υπάρχει συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x