Stoiximan Super League

«Θα υπάρχει άγχος και πίεση και πρέπει να φανούμε δυνατοί»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε μετά το ματς του Πανιώνιου με τον Πανθρακικό στα φθηνά γκολ που δέχεται η ομάδα του και μίλησε για τη δύσκολή συνέχεια. «Δεν νομίζω να γίνει άλλη μεταγραφή», ανέφερε.

Προβληματισμένος από τον τρόπο με τον οποίο παραβιάζεται η εστία του Πανιώνιου εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-1 για την 21η αγωνιστική της Super League και ο τεχνικός του τόνισε ότι στόχος ήταν η νίκη, αλλά τόνισε πως η ομάδα του δέχεται εύκολα το γκολ. Παράλληλα, εμφανίστηκε σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή.

«Πετύχαμε το πρώτο ζητούμενο που ήταν η νίκη για να πλησιάσουμε τον αντίπαλο στην βαθμολογία. Δεν πετύχαμε το πρώτο ζητούμενο που ήταν αν μην δεχτούμε γκολ. Κάνουμε λάθη επιπόλαια και δεχόμαστε πολύ φθηνά γκολ. Αν δεν το διορθώσουμε αυτό θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη συνέχεια. Από δικά μας λάθη ήταν οι ευκαιρίες του αντιπάλου. Βάλαμε τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι και όταν υπάρχει η πίεση για το αποτέλεσμα μεγαλώνει το άγχος. Έτσι θα πάει από εδώ και πέρα. Θα υπάρχει άγχος και πίεση, πρέπει να φανούμε δυνατοί. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως είμαστε Πανιώνιος, η φανέλα είναι πολύ βαριά», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια μίλησε για:

- τα λάθη της ομάδας του: «Δεν έχει λογική, τόσα λάθη. Δεν είναι θέμα άγχους αυτό, αλλά θέμα συγκέντρωσης. Τα πληρώνουμε συνέχεια, σε όλα τα παιχνίδια. Γίνονται λάθη».

-τα κακά αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Θα είναι δύσκολο αν δεν πάρεις αποτελέσματα εκτός έδρας. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και με τον ΟΦΗ, αλλά αν θέλουμε να έχουμε περισσότερες ελπίδες για την παραμονή θα πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα και εκτός έδρας. Πρέπει να διεκδικούμε πράγματα εκτός έδρας και να περιορίσουμε τα ατομικά μας λάθη. Έχω αλλάξει παίκτες σε θέσεις, όμως δεν αλλάζει αυτό».

-τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο πρέπει να το κοιτάμε, είναι πολύ κρίσιμα».

- το γεγονός πως γύρισε πίσω η ομάδα του στο τελευταίο μισάωρο: «Υπάρχει μεγάλη πίεση, δικαιολογείται ναι. Κανείς δεν προπονητής δεν θέλει να γυρνάει η ομάδα του πίσω. Όταν είσαι στην άμυνα σου τα λάθη είναι πολύ επικίνδυνα».

-το αν οι μεταγραφές των Μουζακίτη, Ποζατζίδη είναι οι τελευταίες: «Ναι, δεν νομίζω να γίνει κάτι άλλο. Είναι παιδιά που μπορούν να μας βοηθήσουν, τώρα που υπάρχει και το Κύπελλο. Αυτή τη στιγμή μετράει το συμφέρον της ομάδας».

-το Κύπελλο, όπου ο Πανιώνιος έχει φθάσει στα προημιτελικά: «Όταν σου δίνεται η ευκαιρία δεν μπορείς να το αφήσεις. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και δίκαια πέρασαν. Είμαστε Πανιώνιος δεν μπορεί να μην παίζεις. Πάλι θα γίνουν αλλαγές και με τον Ηρακλή. Πλέον κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, δίχως αύριο».

-το ματς της Τρίπολης: «Σίγουρα δεν έπρεπε να γίνει, δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Αλλά υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα, όπως οι ομάδες που δεν συνεχίζουν στο πρωτάθλημα στη μέση της σεζόν. Αυτά από την αρχή έπρεπε να ξεκαθαρίζουν. Δεν είναι λογικά αυτά στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x