Επικαιρότητα

Θαυμάστρια του Πούτιν προσπάθησε να του δώσει ένα δώρο και... συνελήφθη

Ένα αναπάντεχο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Ρώσο πρόεδρο και μια Περουβιανή σχεδιάστρια συνέβη στη Λίμα στο περιθώριο της συνόδου κορυφής των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού

Ένα ζεστό πουλόβερ, που έφτιαξε η ίδια, θέλησε να χαρίσει μια Περουβιανή σχεδιάστρια στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, που παρακολουθούσε τις εργασίες της συνόδου κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας - Ειρηνικού (APEC) στη Λίμα του Περού.

Όπως αναφέρει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti, η σχεδιάστρια Τζούλια Κάστρο προσπάθησε να πλησιάσει τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας για να του δώσει η ίδια το δώρο που είχε ετοιμάσει, αλλά δεν έλαβε υπόψη της τους άνδρες της ασφάλειας του Πούτιν, που την συνέλαβαν και την οδήγησαν στην αστυνομία, προκειμένου να εξηγήσει γιατί ήθελε να πλησιάσει τον Ρώσο πρόεδρο.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Κάστρο, μετά το ασυνήθιστο περιστατικό, ανέφερε: «Ήταν ένα μπέρδεμα. Ίσως να μην ήταν το καλύτερο μέρος (για να τον πλησιάσω), λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, τα οποία είχαν ληφθεί εξαιτίας της παρουσίας πολλών προέδρων. Ελπίζω ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα λάβει αυτό το πουλόβερ» και ζήτησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό RPP Noticias του Περού, στον οποίο έδωσε την συνέντευξη, να την βοηθήσει να συναντήσει τον Πούτιν ώστε να του δώσει το δώρο του.



Πάντως, η Περουβιανή σχεδιάστρια είχε ετοιμάσει ένα δώρο και για τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ και, αν και δεν έχει γίνει γνωστό ποιο είναι το δώρο, κατόρθωσε να του το στείλει μέσω εκπροσώπων του κοινωνικού δικτύου, τους οποίους συνάντησε σε σύσκεψη για την στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, στην οποία συμμετείχε η εταιρεία της και η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x