Θαλάσσια Σπορ

Θεαματικό windsurfing στο GO!GLOBO Tour!

Το GO!GLOBO Tour 2013 είναι σειρά 6 αγώνων (3slalom-3speed) και 2 event windsurfing που έχει ανακοινώσει ο επίσημος σύνδεσμος Hellenic speed slalom windsurfing association (HSSWA) για φέτος!

Αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22 Σεπτεμβρίου 2013) θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος και τελευταίος αγώνας slalom στην Λούτσα και θα φιλοξενηθεί από το κατάστημα nissakia (το οποίο είναι και στο καταλληλότερο σημείο για να παρακολουθήσει κάποιος τον αγώνα)!

Αναμένεται πολύ θέαμα από τους αθλητές που σίγουρα θα βάλουν τα δυνατά τους κάνοντας εντυπωσιακές κούρσες μιας και την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε 2 βραβεύσεις, τον νικητή του αγώνα αυτού αλλά και τον μεγάλο overall νικητή της κατηγορίας slalom.

Το επίπεδο είναι υψηλό φέτος με αποτέλεσμα η αγωνία να είναι στα ύψη και να κυνηγάνε 5 (σίγουρα) την πρωτιά! Οπότε μιλάμε για έναν ενδιαφέρον αγώνα σε συνδυασμό με πολύ καλή παρέα δίπλα στη θάλασσα σε άνετο χώρο με θέα τον αγώνα.

Σκοπός του συνδέσμου είναι η προώθηση αυτού του υπέροχου αθλήματος και το να βοηθάει νέους που ενδιαφέρονται να μάθουν (καθοδηγώντας τους) ή αρχάριους με προπονητικές συναντήσεις που γίνονται μέσα στη χρόνια.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου - Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και Κυριακή από τις 10 το πρωί,
στο μαγαζί nissakia.

Περισσότερα στο: www.speedslalom.gr

Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x