Χάντμπολ

«Θέλαμε να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτερες»

Στο πείσμα που προκάλεσε στη Νέα Ιωνία το πάθος της εξέδρας στο PAOK Sports Arena στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στάθηκε η Λαμπρίνα Τσάκαλου, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το πάθος που είχε η Νέα Ιωνία έκανε τη διαφορά στον τελικό Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε η Λαμπρίνα Τσάκαλου μιλώντας στον ΣΠΟP FM 94,6.

Η 22χρονη πλέι μέικερ αναφέρθηκε στις διαφορές που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον τελικό, τονίζοντας πως μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας έχει και η τερματοφύλακας της ομάδας, Μάγδα Κεπεσίδου.

«Αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η θέληση που είχαμε, κυρίως στον αμυντικό τομέα. Δείξαμε πειθαρχία στην επίθεση, ενώ μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει στην τερματοφύλακά μας. Δουλεύαμε στην σφιχτή άμυνα και στην πειθαρχία στην επίθεση, βγάλαμε πάθος και νικήσαμε».

Όσον αφορά το ότι ο τελικός έγινε στην έδρα του ΠΑΟΚ, μπροστά σε περίπου 2000 κόσμο, η Λαμπρίνα Τσάκαλου σχολίασε: «Έχουμε μια ομάδα που έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και παίξαμε σε τόσο μεγάλο γήπεδο με τόσο κόσμο. Ανταπεξήλθαμε καλά. Προσπαθήσαμε να το φέρουμε εις πέρας. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο, όμως όλο αυτή η ατμόσφαιρα που υπήρχε εναντίον μας, μας έκανε να θέλουμε να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτερες».

«Δουλέψαμε και ανταμειφθήκαμε»


Τον τίτλο της κορυφαίας παίκτριας του τελικού κατέκτησε η Μάγδα Κεπεσίδου, με τις 13 αποκρούσεις της στο παιχνίδι να κρατούν τον ΠΑΟΚ μακριά στο σκορ.

Η τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 λίγο μετά την κατάκτηση της κούπας τονίζοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Παλέψαμε πάρα πολύ. Είχαμε μια μικρή πτώση στην απόδοσή μας, όμως δουλέψαμε οργανωμένα και ανταμειφθήκαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x