Stoiximan Super League

«Θέλει Άγκρα ο Παναθηναϊκός»

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Σαλβαδόρ Άγκρα από την Μπέτις κάνουν λόγο ξένα δημοσιεύματα. Το προφίλ του και video με φάσεις του.

Για την απόκτηση του Σαλβαδόρ Άγκρα ως δανεικού από την Μπέτις κινείται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. Ο 22χρονος Πορτογάλος βραχύσωμος μεσοεπιθετικός (1,66μ.) αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Σιένα και φέρεται να επιθυμεί να παίξει και πάλι σε άλλη ομάδα για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ενημερώσει τον Άγκρα πως θέλει να τον αποκτήσει για τη νέα σεζόν, προκειμένου να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα», αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ προσθέτει πως και η Ελλάς Βερόνα, που εξασφάλισε την άνοδό της στη Serie A, ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Ο Άγκρα έχει γεννηθεί στις 11 Νοεμβρίου του 1991, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βαρζίμ και έπαιξε στην Ολιανένσε, ενώ το Γενάρη του 2012 αποκτήθηκε από την Μπέτις παραμένοντας όμως ως το τέλος της σεζόν στην Πορτογαλία. Φέτος άρχισε τη σεζόν στην Ισπανία έχοντας 14 συμμετοχές και 1 γκολ, αλλά το χειμώνα δόθηκε δανεικός στη Σιένα, με την οποία πραγματοποίησε 9 εμφανίσεις. Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης (κυρίως δεξιά) και πίσω από τον σέντερ φορ, ενώ είναι μέλος των «μικρών» ομάδων της Πορτογαλίας.

Η καριέρα του με αριθμούς

2010/11-Ολιανένσε: 29 συμμ. – 1 γκολ (+4 συμμ. και 1 γκολ στο Κύπελλο και 3 συμμ. στο Λιγκ Καπ)
2011/12-Ολιανένσε: 27 συμμ. – 4 γκολ (+3 συμμ. στο Κύπελλο και 1 στο Λιγκ Καπ)
2012/13-Μπέτις: 10 συμμ. – 1 γκολ (+4 συμμ. στο Κύπελλο)
2012/13-Σιένα: 9 συμμ. – 0 γκολ



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x