Βόλεϊ

Θέλει… επαναφορά ο ΠΑΟΚ

Να συνέλθει μετά τον αποκλεισμό απ’ το Λιγκ Καπ, αλλά και την αιφνίδια αποχώρηση του Λόουσον θέλει ο ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου στην πρεμιέρα της Volleyleague.

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς το μεγάλο φαβορί να κοντράρει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τίτλου, όμως ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να αντιστρέψει την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στις πρώτες του υποχρεώσεις στη Volleyleague.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχτούν τον Φοίνικα Σύρου στο PAOK Sports Arena το Σάββατο (25/10) στις 17.30, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί απ’ το Novasports 4, ψάχνοντας τη νίκη που θα τον κάνει να ξεχάσει τον αποκλεισμό απ’ το Λιγκ Καπ.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν ετοιμάζεται απερίσπαστος για την πρεμιέρα κόντρα στον δυνατό Φοίνικα, αφού δύο μέρες πριν το πρώτο σερβίς αποχώρησε αιφνιδιαστικά ο Μπραντ Λόουσον και αναζητείται ο ξένος παίκτης που θα τον αντικαταστήσει.

Αυτό που θέλει ο τεχνικός του «δικέφαλου» είναι να δει την ομάδα του να βρίσκει λύσεις εκ των… έσω, προκειμένου να μην επηρεαστεί απ’ την απουσία του Αμερικάνου ακραίου.

«Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες γιατί οι ομάδες δεν έχουν δέσει ακόμα. Ο Φοίνικας έχει κάνει ανανέωση αλλά έδειξε καλά στοιχεία στο Λιγκ Καπ. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα, ειδικά μετά και την απώλεια του Λόουσον. Ήταν κάτι απρόοπτο. Είναι ένα επιπλέον πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη καλύτερη λύση μέσα από τη δύναμη της ομάδας και να το ξεπεράσουμε ενόψει και του αγώνα με τον Φοίνικα».

Από την άλλη, ο Φοίνικας θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει στην Πυλαία, με τις ελπίδες του να αναπτερώνονται μετά το κενό που άφησε η απουσία του Λόουσον.

Ο Ράτκο Παβλίσεβιτς θέλει να δει την ομάδα του να παρουσιάζεται με αυτοπεποίθηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας στις δηλώσεις του πριν το ματς: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έκανε καλές μεταγραφές κι έχει πολύ καλό προπονητή. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και οι πρώτοι αγώνες είναι ξεχωριστοί. Το Λιγκ Καπ είναι διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση, για να έχουμε και αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x