Ιταλία

Θέλει Φλαμένγκο ο Ρομπίνιο

Στη Φλαμένγκο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπίνιο και όχι στη Σάντος, η οποία ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Αυτό ίσως μπλέξει την υπόθεση του επαναπατρισμού του.

Οι δηλώσεις των ανθρώπων της Σάντος, σχετικά με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Ρομπίνιο από τη Μίλαν, έδειξαν πως ο δρόμος του επαναπατρισμού του Βραζιλιάνου έχει ανοίξει. Όμως, από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή φτάνουν πληροφορίες, οι οποίες αν επιβεβαιωθούν, ενδέχεται να περιπλέξουν την κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Ρομπίνιο φέρεται να έχει αποκαλύψει στους δικούς του ανθρώπους πως, ναι μεν θα αποχωρήσει από τη Μίλαν το ερχόμενο καλοκαίρι, δεν θέλει, ωστόσο, να υπογράψει στη Σάντος, αφού προτιμά την Φλαμένγκο.

Αυτό μπλέκει την υπόθεσή του, καθώς από τη διοίκηση της Φλαμένγκο γίνεται γνωστό πως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση, ούτε με τον παίκτη, ούτε με εκπρόσωπό του, αλλά ούτε και με τη διοίκηση της Μίλαν. Μάλιστα, από έγκυρες πηγές, γίνεται αντιληπτό πως ο Ρομπίνιο δεν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Μένει να δούμε ποια στάση θα κρατήσει ο Ρομπίνιο, αν τελικά στα γραφεία της Μίλαν φτάσει πρόταση μόνο από τη Σάντος.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x