Super League 2

Θέλει Φοντέ η ΑΕΚ

Τον Ρουί Φοντέ της Μπενφίκα φέρεται να επιχειρεί να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε εκ νέου στο εξωτερικό.

Έναν μεσοεπιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Έλντερ Μπαρμπόσα επιθυμεί να αποκτήσει η ΑΕΚ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο «εκλεκτός» του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να είναι ο Ρουί Φοντέ. Πρόκειται για τον 24χρονο εξτρέμ της Μπενφίκα, τον οποίο – σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Live Sport - έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο «Δικέφαλος» επιχειρεί να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Πορτογάλο άσο, έχοντας υπογράψει οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Φοντέ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στη συνέχεια πήγε στην Άρσεναλ και από εκεί πήγε εκ νέου ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας, πριν επιστρέψει στην Πορτογαλία για νέο δανεισμό στη Σετούμπαλ.

Στη συνέχεια πήγε ως δανεικός ξανά στην Εσπανιόλ, η οποία στη συνέχεια αγόρασε τα δικαιώματά του, και το 2013 ανήκει στην Μπενφίκα και παίζει στη Β’ ομάδα του συλλόγου (14 γκολ σε 18 παιχνίδια φέτος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x