Στίβος

Θέλει να βελτιώσει το ρεκόρ της η Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει καταφέρει ακόμα φέτος να τρέξει 400 μέτρα με εμπόδια, όμως οι επιδόσεις της στα 200 και στα 400 μέτρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Στο 200άρι, η νεαρή πρωταθλήτρια έχει τρέξει σε 24.52 και στο 400άρι σε 55.45. Η αθλήτρια του Πλούταρχου Σαραλανίδη θα αγωνιστεί στα Βενιζέλεια στα Χανιά την 1η Ιουνίου και θα προσπαθήσει να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στα 400 μέτρα με εμπόδια, ήτοι το 59.39.

«Είμαι πολύ καλά, το βλέπω καθημερινά στην προπόνηση. Ανυπομονώ να κάνω την πρώτη μου κούρσα στα εμπόδια στην Κρήτη την 1η Ιουνίου. Πιστεύω πως φέτος είμαι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από πέρυσι και αυτό μου επιτρέπει να "κυνηγήσω" από νωρίς επιδόσεις καλύτερες από το ατομικό μου ρεκόρ», τόνισε η Δαλάκα και συμπλήρωσε πως:

«Στόχος μου είναι να κάνω και μια κούρσα στα 400 μέτρα, γιατί θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω μια θέση στην ομάδα 4Χ400 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων».

Η 23χρονη πρωταθλήτρια προσπαθεί να τελειώσει και τα ΤΕΦΑΑ. «Πιστεύω πως, το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα πάρω το πτυχίο μου. Έχω αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω της σχολής, όμως είναι σημαντικό να πάρω το πτυχίο», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x