Βόλεϊ

Θέλει να… επιστρέψει ο Ολυμπιακός

Την επιστροφή στις νίκες μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και Γκενκ θα ψάξει ο Ολυμπιακός κόντρα στο Μαρκόπουλο στην 6η στροφή της Α1 βόλεϊ γυναικών. Την Κυριακή το ντέρμπι των «πράσινων» με την ΑΕΚ.

Να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, αλλά και τη Γκενκ για το CEV Cup, θέλει ο Ολυμπιακός, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Μαρκόπουλο στην έκτη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν στο ματς που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά (NERIT Sports - 19.00) να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, με τον Γιάννη Νικολάκη να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για χρησιμοποίηση της Βέσοβιτς.

«Από δω και στο εξής πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Όλες οι ομάδες με εμάς παίζουν ελεύθερα και χωρίς άγχος κι όπως έχω πει από την αρχή της χρονιάς όλα τα ματς, ακόμη και κόντρα στο Μαρκόπουλο που δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής το καλό του πρόσωπο, είναι δύσκολα. Εμείς θέλουμε το τρίποντο και για τονωθεί η ψυχολογία μας εν όψει της συνέχειας».

Από την άλλη, το Μαρκόπουλο θα διεκδικήσει την πρώτη του νίκη για φέτος, με τον Βέσκο Ιβάνοβιτς να μην έχει στην διάθεσή του τις Κάρπεντερ (λόγω ασθένειας) και Πράδο (λόγω τραυματισμού).

«Είναι πολύ κακό που δεν έχουμε δύο βασικές μας αθλήτριες σε ένα ακόμη ματς, αλλά παράλληλα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα νεαρά κορίτσια μας για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Δεν με νοιάζει το σκορ σ’ αυτό το ματς αλλά να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πάρουμε εμπειρίες», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Η έναρξη της αγωνιστικής θα γίνει με το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Κατσάνειο. Ηρακλής και Ανατόλια ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κατακτήσει έναν βαθμό μέχρι τώρα.

Ο Ηρακλής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα κι όπως τόνισε ο Γιάννης Πετίδης: «Έχουμε καλή ψυχολογία και ελπίζουμε ότι θα κερδίζουμε για να πάμε με άλλο αέρα και στα επόμενα παιχνίδια. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με τις ιδιαιτερότητες του, αλλά κι ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς».

Προβλήματα δεν υπάρχουν ούτε στο Ανατόλια με τον Σωκράτη Τζιουμάκα να τονίζει: «Είναι τοπικό ντέρμπι αλλά και ντέρμπι ουραγών έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Είναι μονόδρομος η νίκη και για τις δύο ομάδες αφού ο χαμένος θα έχει μειονέκτημα για τη συνέχεια».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
Μαρκόπουλου, 19.00 (ΝΕΡΙΤ Sports), Μαρκόπουλο – Ολυμπιακός (Καψάσκης-Κολτσίδας, Τσιντομηνάς)

Κατσάνειο, 18.00, Ηρακλής - Ανατόλια (Μπόμπορας-Δανιηλίδου, Τσοπάνογλου)

Κυριακή 16/11/2014
Ρεθύμνου, 13.30, ΟΠΕΡ – Ηλιούπολη (Βλαχάκης-Κανακάκης, Κοκοτσάκης)

Νάξου, 15.00, Πανναξιακός – Μακεδόνες (Μεταξά-Τσάκας, Μαυρικίδης)

Πανελληνίου, 16.30 (Novasports 3), Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Μαρκάτης-Μιχαήλογλου, Τριανταφύλλου)


Η βαθμολογία:
1.Παναθηναϊκός 15
2.ΑΕΚ 12*
3.Πανναξιακός 12
4.Ολυμπιακός 9*
5.Ηλιούπολη 9*
6.ΑΟ Θήρας 9
7.ΟΠΕΡ 5*
8.Μακεδόνες 2
9.Μαρκόπουλο 1*
10.Ανατόλια 1
11.Ηρακλής 0
*Έχουν πάρει το ρεπό τους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x