Ισπανία

Θέλει να φύγει από τη Ρεάλ

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Ντιέγκο Λόπεθ, μετά και την απομάκρυνση από την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του στη Ρεάλ Μαδρίτης έχασε ο Ντιέγκο Λόπεθ, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο, που ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε στην ομάδα και τον έχρισε βασικό, αποχώρησε από την ομάδα.

Ως εκ τούτου ο Ισπανός πορτιέρο αντιλαμβάνεται ότι πλέον την ενδεκάδα θα την βλέπει με… κυάλια, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να επιθυμεί να φύγει από τους «μερένχες».

Για τον Ντίεγκο Λόπεθ υπάρχουν δύο δρόμοι , με τον έναν να είναι η Μίλαν και τον άλλον να είναι η Τσέλσι, όπου πιθανότατα θα βρει τον… θαυμαστή του, τον Μουρίνιο. Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν θα είναι η ζωή του στους «μπλε» του Λονδίνου, καθώς υπάρχει ο Πετρ Τσεχ στην ομάδα , αλλά και ο Κουρτουά, που αναμένεται να επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ποιο θα είναι τελικά το μέλλον του, μόνο ο χρόνος θα μπορέσει να δείξει. Ωστόσο, όπως όλα θα δείχνουν, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα εκτός Ρεάλ.

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x