Stoiximan Super League

Θέλει να φύγει ο Μπενίτες!

Τρομοκρατημένος δήλωσε σε ΜΜΕ της Παραγουάης ο Χόρχε Μπενίτες, με αφορμή τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να αποκαλύπτει πως θέλει να φύγει από τη χώρα μας!

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Χόρχε Μπενίτες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Παραγουάης.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε πως στα γήπεδα της χώρας μας κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών, ενώ αποκάλυψε πως έχει πει ήδη στον μάνατζέρ του να του βρει νέα ομάδα!

«Η αλήθεια είναι περίπλοκη. Μιλάω με τον μάνατζέρ μου για να μου βρει μία άλλη ομάδα για να αγωνιστώ. Το να έρθω από τόσο μακριά και να είναι έτσι κατάσταση… Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, το ίδιο γίνεται σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Χόρχε Μπενίτες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Παραγουάης αναφορικά με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πρόσθεσε:

«Φοβάσαι να μην τραυματιστείς, καθώς οι φωτοβολίδες περνούν δίπλα από τους παίκτες. Αυτό δεν είναι καλό ούτε για τον παίκτη, ούτε για την οικογένειά του. Όλα αυτά δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Παραγουανού, Ντιέγο Σεράτι, χαρακτήρισε «ντροπή» τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ψάχνοντας παράλληλα μία λύση για το συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που έχει ο πελάτης του με την ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x