Βόλεϊ

Θέλει να κοντράρει το «θηρίο» ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη δύσκολη αποστολή κόντρα στην Τουρ έχει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη, υποδεχόμενος την πανίσχυρη γαλλική ομάδα στις 19:00 στην Πυλαία στο πρώτο τους ματς για τους «16» του CEV Cup βόλεϊ των ανδρών.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν να αντιμετωπίσουν την κακή ψυχολογία μετά τη συντριβή στον τελικό του Λιγκ Καπ από τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο και ο Γιάννης Καλμαζίδης περιμένει μήπως βοηθήσει και ο Νέναντ Στάροβιτς που ήρθε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως: «Όλοι ξέρουμε ότι η Τουρ είναι μια μεγάλη δύναμη στο ευρωπαϊκό βόλεϊ και βρίσκεται πολύ ψηλά στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα και είναι, επίσης, κάτοχος Τσάμπιονς Λιγκ. Τους αντιμετωπίσαμε και πέρυσι και διαπιστώσαμε πόσο δυνατή ομάδα ήταν.

Φέτος, έχουν διαφοροποιήσει λίγο το ρόστερ τους, αλλά παραμένουν ένα δυνατό σύνολο. Θα έλεγα πως αυτά που έχουμε δει από το γαλλικό πρωτάθλημα, σχετικά με την Τουρ, είναι αρκετά εντυπωσιακά και σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, και εμείς έχουμε μια δυνατή ομάδα, βέβαια με τις γνωστές δυσκολίες μέχρι τώρα.

Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στη δύναμη της Τουρ, να αποκομίσουμε κάτι θετικό από αυτό το πρώτο παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x