Stoiximan Super League

Θέλει να… ρίξει την ΚΜΑ ο Σκόρδας

Αγωγή εις βάρος της ΚΜΑ ετοιμάζει ο Λάμπρος Σκόρδας, με στόχο την πτώση της σημερινής διοίκησης του Φορέα με την οποία είναι σε κόντρα.

Νέα δικαστική προσφυγή εις βάρος της Κοινωνίας Μελών Άρη ετοιμάζει ο Λάμπρος Σκόρδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να κάνει αγωγή εντός της εβδομάδας κατά της Λέσχης, θέλοντας να βγάλει άκυρες τις αποφάσεις της, υποστηρίζοντας ότι έχουν ουσιαστικά παραιτηθεί ο πρόεδρος της Παναγιώτης Στεφανίδης και ο Βασίλης Φουρλίγκας. Θα το κάνουν επίσημα εφόσον αναλάβουν τη διαχείρηση του συλλόγου. Επιπλέον, θα ισχυριστεί ότι σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Κώστα Γεωργιάδη η ΚΜΑ είναι ανενεργή πλέον.

Κοινωνία Μελών Άρη και Σκόρδας τρέχουν στα δικαστήρια τον τελευταίο καιρό. Η αρχή έγινε όταν η πρώτη αποφάσισε στη Γενική της Συνέλευση την παύση της νυν διοίκησης με τον δεύτερο να απαντάει με αγωγή ζητώντας να ακυρωθεί η συγκεκριμένη ΓΣ, αναφέροντας ότι είναι παράνομη και θα βγει οριστική απόφαση –υπάρχει προσωρινή διαταγή- για αυτό το θέμα στις 28 Μαρτίου.

Δέκα μέρες νωρίτερα, δηλαδή σε μία εβδομάδα θα εκδικαστεί από το Ειρηνοδικείο το αίτημα για αναστολή της λειτουργίας της τωρινής διοίκησης. Προφανώς ο Λάμπρος Σκόρδας, θέλει να προλάβει μια αρνητική τροπή στο θέμα, επιθυμώντας να βάλει τέλος στο υπάρχων σχήμα της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Αν και αρχικά ο Ειρηνοδίκης έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να «διαλυθεί» το υπάρχων σχήμα, όπως υποστήριξε ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

Τέλος, αλλαγές έχουμε στην διοίκηση του Άρη καθώς παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο Νίκος Βογιατζής και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Νικήτας Ματθαίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x